Βασιλεία – Μάντσεστερ Σίτι 0-4

Βασιλεία – Μάντσεστερ Σίτι 0-4

H Μάντσεστερ Σίτι έκανε επίδειξη δύναμης στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Βασιλεία και πήρε τη νίκη με σκορ 4-0, με αποτέλεσμα να είναι από τώρα με το ένα πόδι στους «8» του Champions League.

Ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση από τη Μάντσεστερ Σίτι που έκανε ό,τι ήθελε στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Βασιλεία για τους «16» του Champions League και πήρε τη νίκη με σκορ 4-0. Έτσι, οι Πολίτες είναι με το ένα… πόδι στην επόμενη φάση του θεσμού.

Από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους απέναντι στους Ελβετούς και δεν άργησαν να πάρουν το προβάδισμα. Μετά από κόρνερ του Ντε Μπρούιν ο Γκουντογκάν με ωραία κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βασιλείας.

Όμως, οι Πολίτες είχαν κέφια και δεν είχαν καμία πρόθεση να μείνουν εκεί. Έτσι, συνέχιζαν να πιέζουν, με αποτέλεσμα να έρθει άμεσα και το 2-0. Σκόρερ αυτή τη φορά ήταν στο 18′ ο Μπερνάρντο Σίλβα με ωραίο σουτ με την μπάλα να κοντράρει στα πόδια αμυντικών των Ελβετών.

Η Σίτι έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν απλά θέμα χρόνου να πανηγυρίσει κι άλλο γκολ. Το 3-0 «έγραψε» στο 23′ ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος βρήκε χώρο και χρόνο και με ωραίο σουτ, έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Οι Άγγλοι δεν σήκωσαν το πόδι από το «γκάζι», αφού ήθελαν να τελειώσουν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο την υπόθεση πρόκριση. Αυτό έκανε ουσιαστικά στο 53′ ο Γκουντογκάν.

Ο Γερμανός μέσος ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του και το επιβεβαίωσε με δεύτερο γκολ με άπιαστο σουτ. Το 4-0 θα μπορούσε να μεγαλώσει, μιας και η Σίτι συνέχισε να πιέζει και να σπαταλάει σπουδαίες ευκαιρίες με τον Βάτσλικ να κάνει σημαντικές επεμβάσεις.

Έτσι, το 4-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τη Σίτι να κάνει από τώρα σχέδια για τους «8» του Champions League, αφού η ρεβάνς στο Έτιχαντ θα έχει τυπικό χαρακτήρα.

Βασιλεία: Βάτσλικ, Λακρουά, Λανγκ, Φράι, Στόκερ (71’ Αγέτι), Σούχι, Ομπερλέν, Ντιέ, Ελιονούσι (85΄ Μπούα), Ριβέρος, Τζάκα

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Στέρλινγκ (57’ Σανέ), Γκιντογκάν, Αγκουέρο (86’ Ντανίλο), Ντε Μπρόινε (63΄ Νταβίδ Σίλβα), Ντελφ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φερναντίνιο, Οταμέντι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ