Champions League : Επιτέλους… επιστρέφει

Champions League : Επιτέλους… επιστρέφει

Μετά από περίπου δυο μήνες αναμονής, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει με τη φάση των «16» κι αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις και σπουδαία παιχνίδια.

Αρχίζει απόψε η φάση των «16» του Champions League η οποία θα διαρκέσει παραπάνω από ένα μήνα (έως 14/3). Οι 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης αναμένεται να μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές μεγάλα παιχνίδια και σπουδαίες προκρίσεις.

Το πιο παράξενο από όλα στο φετινό Champions League είναι το γεγονός πως αρκετές ομάδες από τις εναπομείναντες είναι εκτός στόχων στις υπόλοιπες διοργανώσεις που συμμετέχουν κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ.

Συγκεκριμένα, ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ έχουν εναποθέσει τις ελπίδες κατάκτησης κάποιου τίτλου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης  για να μη θεωρηθεί η χρονιά χαμένη κι έτσι αναμένεται να κάνουν τα πάντα για να φτάσουν μέχρι τέλους.

Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της πρώτης νοκ-άουτ φάσης είναι αναμφίβολα το Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν, με το πρώτο ματς να διεξάγεται την Τετάρτη στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Την αυλαία της πρώτης νοκ-άουτ φάσης πάντως ανοίγουν οι αναμετρήσεις Γιουβέντους-Τότεναμ και Βασιλεία-Μάντσεστερ Σίτι. Το έτερο άκρως ενδιαφέρον ζευγάρι είναι το Τσέλσι-Μπαρτσελόνα, το οποίο θα αναμετρηθεί την επόμενη εβδομάδα, με το πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο και την έδρα των μπλε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη, 13/2/2018 (ρεβάνς 7/3/2018)
Γιουβέντους-Τότεναμ
Βασιλεία-Μάντσεστερ Σίτι

Τετάρτη, 14/2/2018 (ρεβάνς 6/3/2018)
Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν
Πόρτο-Λίβερπουλ

Τρίτη, 20/2/2018 (ρεβάνς 14/3/2018)
Τσέλσι-Μπαρτσελόνα
Μπάγερν-Μπεσίκτας

Τετάρτη, 21/2/2018 (ρεβάνς 13/3/2018)
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρόμα
Σεβίλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ