Μπάγερν Μονάχου : Θέλει τον Κόντε

Μπάγερν Μονάχου : Θέλει τον Κόντε

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για το καλοκαίρι και μετά και η περίπτωση του Αντόνιο Κόντε είναι η ιδανική για τους Βαυαρούς.

Μετά την Παρί Σεν Ζερμέν, μπήκε και η Μπάγερν Μονάχου στο κυνήγι του τεχνικού της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Ο Ιταλός προπονητής μπορεί να δεσμεύεται με τους μπλε μέχρι τον Ιούνιο του 2019, αλλά είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από το Λονδίνο το ερχόμενο καλοκαίρι. Ήδη εξάλλου αρκετές ομάδες έχουν αρχίσει να… σχηματίζουν «ουρά», προκειμένου να τον δελεάσουν, ώστε να δεχτεί να αλλάξει ομάδα ενόψει της νέας περιόδου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει σε περίοπτη θέση εδώ και καιρό τον Κόντε, αλλά είναι δεδομένο πως οι Παριζιάνοι δεν θα είναι η μοναδική ομάδα που θα προσπαθήσει να κάνει δικό της τον Ιταλό.

Όπως αναφέρει το «Sky Italia», για τον τεχνικό των Λονδρέζων ενδιαφέρεται έντονα και η Μπάγερν Μονάχου, η οποία αυτή τη στιγμή είναι με τον Γιουπ Χάινκες, ο οποίος όμως θα σταματήσει το καλοκαίρι.

Οι εξελίξεις δεν αναμένεται να είναι άμεσες στη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού υπάρχει αρκετός χρόνος, προκειμένου να προχωρήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και να φανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ