Σάλκε : Ανακοίνωσε τον ταλαντούχο Σέντρικ Τόιχερτ (vid)

Σάλκε : Ανακοίνωσε τον ταλαντούχο Σέντρικ Τόιχερτ (vid)

Την απόκτηση του Σέντρικ Τόιχερτ από τη Νυρεμβέργη ανακοίνωσε η Σάλκε, η οποία πλήρωσε ενάμισι εκατομμύριο ευρώ για τον 20χρονο επιθετικό.

Την πρώτη της χειμερινή μετεγγραφή πραγματοποίησε η Σάλκε, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέντρικ Τόιχερτ. Οι Βασιλικοί Μπλε εκταμίευσαν περί το ενάμισι εκατομμύριο ευρώ για τον 20χρονο επιθετικό (διεθνής με τις μικρές ομάδες της Γερμανίας), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τρεισήμισι χρόνια και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 23.

Γεννημένος στο Κόμπουργκ στις 14 Ιανουαρίου του 1997, ο Τόιχερτ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία τεσσάρων ετών, στα τμήματα υποδομής της ομώνυμης ομάδας. Οκτώ χρόνια αργότερα, εντάχθηκε στις ακαδημίες της Νυρεμβέργης, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 7 Νοεμβρίου του 2014 κόντρα στην Σαντχάουσεν.

Τη σεζόν 2015/16 είχε τέσσερις (ολιγόλεπτες) συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ με την πρώτη ομάδα, πέρυσι μέτρησε 23 εμφανίσεις με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ, ενώ φέτος, στο πρώτο μισό, είχε έξι γκολ και δύο ασίστ στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, όντας ο όγδοος σκόρερ και ο μοναδικός 20χρονος με πάνω από δύο γκολ.

«Ο Σεντρίκ είναι ένας νέος, ταλαντούχος παίκτης, τολμηρός ποδοσφαιρικά και με αίσθηση του γκολ. Θέλουμε να κάνει τα επόμενα βήματά του με εμάς, ελπίζουμε να ανθίσει εδώ και να συνεχίσει την εξέλιξή του», δήλωσε ο προπονητής της Σάλκε, Ντομένικο Τεντέσκο, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Κρίστιαν Χάιντελ να τονίζει από την πλευρά του πως «πιέσαμε πολύ για να τον αποκτήσουμε και είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε εμάς για το επόμενο στάδιο της καριέρας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ