Μπάγερν Μονάχου : Επιβεβαίωσε για Γκορέτσκα o Σαλιχάμιτζιτς

Μπάγερν Μονάχου : Επιβεβαίωσε για Γκορέτσκα o Σαλιχάμιτζιτς

Το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Λέον Γκορέτσκα επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς. Τι είπε ο Γιουπ Χάινκες για τον 22χρονο χαφ.

Ο Λεόν Γκορέτσκα είναι από τα πιο hot ονόματα στην -ποδοσφαιρική- Ευρώπη. Μόλις 22 ετών, ήδη διεθνής με την Γερμανία, μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την Σάλκε και οι κορυφαίες ομάδες παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν θα μπορούσε να μην είναι μια από τις ενδιαφερόμενες, με εκ Γερμανίας δημοσιεύματα να αναφέρουν εδώ και καιρό πώς θέλει να εκμεταλλευτεί τις περιστάσεις και να εντάξει στο δυναμικό της ένα από τα κορυφαία χαφ της Bundesliga.

Το ενδιαφέρον των Βαυαρών για τον Γκορέτσκα ήταν λοιπόν εδώ και καιρό γνωστό, έστω και σε φιλολογικό επίπεδο. Τώρα όμως, επιβεβαιώθηκε και από επίσημα χείλη και συγκεκριμένα από αυτά του -από το περασμένου καλοκαιριού- τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

«Είναι εξαιρετικός παίκτης, αυτό είναι ξεκάθαρο. Προς το παρόν όμως είναι παίκτης της Σάλκε και προφανώς το σεβόμαστε. Είναι όμως ένας διεθνής Γερμανός και μπορούμε να πούμε ότι ενδιαφερόμαστε για αυτόν», δήλωσε από τη Ντόχα, όπου προετοιμάζεται η Μπάγερν ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων της.

Για τον χαφ της Σάλκε όμως μίλησε και ο προπονητής των πρωταθλητών, Γιουπ Χάινκες (θα αποχωρήσει όταν ολοκληρωθεί η σεζόν), επισημαίνοντας πως «η εξέλιξή του είναι συνεχής, διάβασα όμως ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του. Μερικές ισπανικές ομάδες ενδιαφέρονται επίσης, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Είναι σίγουρα ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, μου αρέσει πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ