Στουτγκάρδη : Μετά τον Μάριο Γκόμεζ θέλει και τον Σίρλε (vid)

Στουτγκάρδη : Μετά τον Μάριο Γκόμεζ θέλει και τον Σίρλε (vid)

Μια επιθετική γραμμή που με τα γκολ της θα της εξασφαλίσει την άνετη παραμονή στη Bundesliga θέλει να φτιάξει η Στουτγκάρδη, η οποία μετά την απόκτηση του Μάριο Γκόμεζ βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Αντρέ Σίρλε.

Μετά από 17 αγώνες βρίσκεται στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις δύο πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, διαθέτοντας μάλιστα μαζί με την Βέρντερ Βρέμης τη χειρότερη επίθεση της Bundesliga.

Η Στουτγκάρδη «φώναζε» στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος πως χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης και οι διοικούντες τον σύλλογο φρόντισαν για αυτό. Αφού απέκτησαν τον Μάριο Γκόμεζ από την Βόλφσμπουργκ έναντι 3 εκατ. ευρώ, πλέον βρίσκονται σε συζητήσεις για τον Αντρέ Σίρλε.

Η ομάδα του Τάσου Δώνη (είναι τραυματίας από τα μέσα Δεκέμβρη, θα επιστρέψει με το νέο χρόνο) βρίσκεται σύμφωνα με την Bild σε συζητήσεις με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Γερμανό επιθετικό, χωρίς να αποκαλύπτει ωστόσο αν αυτές αφορούν για δανεισμό ή για κανονική μετεγγραφή.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 27χρονος εξτρέμ, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει φέτος ορισμένα μικροπροβλήματα τραυματισμών και έχει αγωνιστεί μόλις 339 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, θέλει να μετακινηθεί σε μια ομάδα για το δεύτερο μισό της σεζόν, προκειμένου να κερδίσει την κλήση του στην αποστολή της Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.

Προς το παρόν πάντως, απολαμβάνει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του, παρέα με την πανέμορφη σύντροφό του…

https://twitter.com/Andre_Schuerrle/status/944954303676080128

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ