Μπάγερν Μονάχου : Θέλει να μείνει και μετά το 2019 ο Χάμες

Μπάγερν Μονάχου : Θέλει να μείνει και μετά το 2019 ο Χάμες

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπάγερν Μονάχου και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από την Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Χάμες Ροντρίγκες.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Χάμες Ροντρίγκες άφησε τη Μαδρίτη και μετακόμισε στο Μόναχο, σε ένα -ομολογουμένως- ότι και τόσο συνηθισμένο deal. Η Μπάγερν τον ενέταξε υπό τη μορφή διετούς δανεισμού στο ρόστερ της, δίνοντας 13 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ συν μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός θεωρείται από τα βασικά στελέχη των Βαυαρών (19 συμμετοχές, 2 γκολ, 4 ασίστ), περνάει καλά τόσο στην ομάδα όσο και στην πόλη και ως εκ τούτου επιθυμεί την παραμονή του στους πρωταθλητές Γερμανίας και μετά το καλοκαίρι του 2019, όταν λήγει ο δανεισμός του.

«Είναι τέλεια στη Μπάγερν Μονάχου και για αυτόν τον λόγο μπορώ να φανταστώ εαυτόν να αγωνίζεται για πολλά χρόνια ακόμα εδώ. Η Μπάγερν είναι στο ίδιο επίπεδο με την Ρεάλ Μαδρίτης, ένα κλαμπ ανώτατοι επιπέδου και ποιότητας που παλεύει πάντα για τίτλους και συνήθως τους κατακτά», ανέφερε.

«Στο Μόναχο έχει λίγο κρύο, μου αρέσει όμως πολύ σαν πόλη. Είμαι λίγους μήνες εδώ, έχω όμως προσαρμοστεί και το Μόναχο είναι φανταστική πόλη για μια νέα ζωή», πρόσθεσε ο Χάμες Ροντρίγκες μιλώντας σε εκπομπή του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου Sport1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ