Μπάγερν Μονάχου : Συμφώνησε με τον Βάγκνερ

Μπάγερν Μονάχου : Συμφώνησε με τον Βάγκνερ

Η Μπάγερν Μονάχου συμφώνησε με την Χοφενχάιμ για την απόκτηση του Σάντρο Βάγκνερ, ο οποίος θα αγωνίζεται από τον Ιανουάριο στους Βαυαρούς.

Την πρώτη της μεταγραφή είναι έτοιμη να ανακοινώσει η Μπάγερν, αφού ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Χοφενχάιμ για την απόκτηση του Σάντρο Βάγκνερ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, ο 30χρονος επιθετικός αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες στο Μόναχο, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Μπάγερν και στη συνέχεια να ανακοινωθεί.

Τη μετακίνηση του Βάγκνερ είχε προαναγγείλει πριν λίγες ημέρες ο προπονητής του, Τζούλιαν Νάγκελσμαν κι από ότι φαίνεται αυτός θα είναι ο παίκτης που θα ξεκουράζει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βάγκνερ παλιότερα άνηκε στους Βαυαρούς, αλλά δεν αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα κι αποχώρησε. Πριν δύο χρόνια έκανε εξαιρετική σεζόν με την Ντάρμσταντ και πήρε μεταγραφή για την Χοφενχάιμ. Ο 30χρονος στράικερ έχει αγωνιστεί και στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, όπου μετράει 5 γκολ σε 7 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ