Βόλφσμπουργκ – Λειψία 1-1

Βόλφσμπουργκ – Λειψία 1-1

Σε μία αναμέτρηση με πάθος και δύναμη, Βόλφσμπουργκ και Λειψία, έμειναν στο 1-1 και έτσι οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν, έστω και προσωρινά, τη διαφορά από την Μπάγερν Μονάχου.

Ολοένα και πιο εύκολο γίνεται το έργο της Μπάγερν Μονάχου όσον αφορά την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Μιας και οι διεκδικητές του τίτλου χάνουν εύκολα βαθμούς.

Η Λειψία είναι μία από αυτές με την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα να μένει στο 1-1 στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Βόλφσμπουργκ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους «λύκους» που πήραν το προβάδισμα στο 15′, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βερχάεγκ. Οι παίκτες της Λειψίας πίεζαν αρκετά από εκεί και έπειτα.

Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι δικαιώθηκαν, μιας και έφεραν το ματς σε ισορροπία, μετά το γκολ του Χάλστενμπεργκ στο 52′. Ωστόσο, όσο και αν προσπάθησαν στην συνέχεια για κάτι περισσότερο δεν κατάφεραν να το πάρουν, με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα να βρει τις δύο ομάδες στο 1-1 και την Λειψία να χάνει πολύτιμο έδαφος στην «κούρσα» του τίτλου, μιας και έφτασε τους 28 με την Μπάγερν να έχει 35 και ένα ματς λιγότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ