Kicker : Η Ντόρτμουντ θέλει 18 εκατομμύρια ευρώ για Παπασταθόπουλο

Kicker : Η Ντόρτμουντ θέλει 18 εκατομμύρια ευρώ για Παπασταθόπουλο

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ από τη Γερμανία, η Ντόρτμουντ ζητάει από την Άρσεναλ 18 εκατ. ευρώ για να της παραχωρήσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Η Άρσεναλ φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, όπως είχαν αναφέρει τα αγγλικά ΜΜΕ πριν ανακοινωθεί ο Ουνάι Έμερι στον πάγκο της ομάδας.

Νέα δημοσιεύματα έρχονται στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά από τη Γερμανία τα οποία κάνουν λόγο για καινούργιες επαφές της Ντόρτμουντ με την Άρσεναλ. Η γερμανική εφημερίδα Kicker συγκεκριμένα αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι οι κανονιέρηδες πιέζουν τους Γερμανούς για την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού. Ο Σωκράτης δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ντόρτμουντ που λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Οι Άγγλοι δες» έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 15 εκατομμύρια ευρώ, όμως σύμφωνα με την Kicker, η Ντόρτμουντ προσπαθεί να πάρει κάτι περισσότερο για να συμφωνήσει. Ειδικότερα, φαίνεται πως θέλει 18 εκατ. ευρώ προκειμένου να να αφήσει τον Παπασταθόπουλο να μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ. Όπως και να ‘χει οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ