Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-3

Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-3

Μετά από το μακρινό 1988 όταν είχε πανηγυρίσει το τελευταίο της Κύπελλο με σκόρερ τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, η ομάδα της Φρανκφούρτης γιορτάζει και πάλι την κατάκτηση του τροπαίου!

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας για τη σεζόν 2017-18 πανηγυρίζει η Άιντραχτ! Η ομάδα της Φρανκφούρτης, η οποία επικράτησε στον τελικό του Olympiastadion, της Μπάγερν Μονάχου με 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο Κύπελλο που είχε κατακτήσει ήταν πριν από 30 ολόκληρα χρόνια, το μακρινό 1988.

Συγκεκριμένα είχε επικρατήσει της Μπόχουμ με σκορ 1-0, με τον Λάγιος Ντέταρι να είναι ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης στο 88ο λεπτό! Πλέον η Άιντραχτ γιορτάζει το 5ο Κύπελλο της ιστορίας της που ήρθε με μεγάλο πρωταγωνιστή τον  Αντε Ρέμπιτς.

Ο Κροάτης επιθετικός πέτυχε δύο τέρματα (στο 11’ και στο 82’), ενώ το τρίτο ήρθε από τον ΣέρβοΓκατσίνοβιτς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ η Μπάγερν είχε βγει μπροστά ολόκληρη για να ισοφαρίσει!

Το τέρμα των Βαυαρών πέτυχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1, στο 53’.

Να σημειώσουμε οτι εκτός απ’ το κύπελλο, αυτός ήταν γενικά ο πρώτος τίτλος της Άιντραχτ μετά από 30 χρόνια. Συγκεκριμένα το συγκρότημα του Νίκο Κόβατς είχει πάρει μόνο ένα πρωτάθλημα, αυτό του 1959.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Σούλε, Χούμελς, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Χάμες, Τιάγκο (64’ Τολισό), Μίλερ (70’ Κομάν), Ριμπερί (87’ Βάγκνερ), Λεβαντόφσκι.
ΆΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (Κόβατς): Χραντέτσκι, Ντα Κόστα, Άμπραχαμ, Σαλσέδο, Βίλεμς, Χασέμπε, Μασκαρέλ, Ντε Γκούζμαν (74’ Ρους), Βολφ (60’ Γκατσίνοβιτς), Ρέμπιτς (89’ Αλέ), Μπόατενγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ