Κυριάκος Παπαδόπουλος : «Θα ήθελα να μείνω στο Αμβούργο»

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα άφησε ο Ελληνας στόπερ, παρά το ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο το οποίο ισχύει και στην 2η κατηγορία της Γερμανίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Αμβούργο δεν θα κατάφερε να παραμείνει στην Bundesliga, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά αναφορικά με την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Ελληνας στόπερ δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο, ωστόσο πρόσθεσε ότι το θέμα αυτό θα ξεκαθαρίσει αργότερα.

Πάντως ο Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον υποβιβασμό του Αμβούργου που ήταν ο πρώτος στην ιστορία του: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Λυπάμαι για την ομάδα και για τους ανθρώπους που ανήκουν στον σύλλογο. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε και να επιστρέψει γρήγορα η ομάδα στην πρώτη κατηγορία».

Ο 26χρονος σέντερ μπακ αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για τον προπονητή του, Κρίστιαν Τιτς. «Η γνώμη μου είναι πως ο προπονητής ήρθε πολύ αργά. Μαζί του παίξαμε ποδόσφαιρο στα 8 τελευταία ματς και συγκεντρώσαμε 13 βαθμούς. Όλοι είδαν πως έγιναν βήματα προόδου. Η υποστήριξη του κόσμου ήταν φανταστική. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό».

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ άφησε όλα τα ενδεχόμενε ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του. «Τίποτα δεν αποκλείεται. Έχω συμβόλαιο με το Αμβούργο το οποίο ισχύει και για την Β΄ κατηγορία. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω για αυτό το θέμα. Πρέπει να ξεκουραστώ πρώτα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα ήθελα να μείνω στο Αμβούργο. Είναι τεράστιος σύλλογος».