Δώνης : «Πιθανότατα θα μείνω στη Στουτγάρδη»

Δώνης : «Πιθανότατα θα μείνω στη Στουτγάρδη»

Ο Τάσος Δώνης πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση στην πολύ μεγάλη νίκη της Στουτγάρδης μέσα στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν (1-0) και τόνισε μετά το ματς ότι κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στους Σουηβούς.

Κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου έκανε τα πάντα (1 γκολ και ασίστ) οδηγώντας τη Στουτγάρδη σε μια πολύ σπουδαία νίκη (4-1) και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια καλή σεζόν για τον ίδιο, παρότι ο νέος προπονητής των Σουηβών. Ταϊφούν Κορκούτ δεν τοθ έδωσε αρκετές ευκαιρίες.

Ο Τάσος Δώνης περί ου ο λόγος, με δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στους Βαυαρούς τόνισε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στη Στουτγάρδη και την επόμενη σεζόν.

«Έχω παίξει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Αλλά αυτό είναι πλέον ιστορία. Τώρα έχουμε διακοπές μπροστά μας, πρέπει να ξεκουραστούμε και να επανέλθουμε πιο δυνατοί», επισήμανε ο Δώνης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τη νέα σεζόν, απάντησε: «Ναι, πιθανότατα θα μείνω».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν και τα λεγόμενα του τεχνικού διευθυντή της Στουτγάρδης, Μίχαελ Ρέσκε, ο οποίος έκοψε το βήχα σε κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο για τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή: «Όλοι μπορούν να μας χτυπήσουν την πόρτα, αλλά αυτή θα παραμείνει κλειστή».

Τη φετινή σεζόν ο Τάσος Δώνης μέτρησε 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ