Άιντραχτ – Αμβούργο 3-0

Άιντραχτ – Αμβούργο 3-0

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε με 2-0 και βάζει τέλος στα όνειρα του Αμβούργου για παραμονή στην κατηγορία με τους «δεινόσαυρους» να βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στον πρώτο υποβιβασμό της ιστορίας τους. Πλέον, ο μόνος τρόπος να μην υποβιβαστεί η ομάδα του Αμβούργου είναι να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την Γκλάντμπαχ στην έδρα του και παράλληλα […]

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε με 2-0 και βάζει τέλος στα όνειρα του Αμβούργου για παραμονή στην κατηγορία με τους «δεινόσαυρους» να βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στον πρώτο υποβιβασμό της ιστορίας τους.

Πλέον, ο μόνος τρόπος να μην υποβιβαστεί η ομάδα του Αμβούργου είναι να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την Γκλάντμπαχ στην έδρα του και παράλληλα η Κολωνία να κερδίσει μέσα στην έδρα της Βόλσφμπουργκ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πέτυχαν γκολ που ακυρώθηκε με χρήση του VAR και στη συνέχεια κατέρρευσαν με την Άιντραχτ να τους στέλνει στα τάρταρα.

Το 1-0 έγραψε ο Βόλφ στο 31′ με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή. Το Αμβούργο μετά το γκολ έχασε τη συγκέντρωσή του και δεν κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τίτς τα έπαιξε όλα για όλα, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Αντίθετα, δέχτηκε το 2-0 στο 77′ με τον Μασκαρέλ, χάνοντας και την τελευταία ελπίδα για βαθμό στη Φρανκφούρτη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μάιερ στο 91′.

Ανόβερο – Χέρτα Βερολίνου 3-1

Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, το Αννόβερο επικράτησε με 3-1 (4′ Χάρνικ, 40 Σανέ, 42′ Φούλκρουγκ / Σέλκε) της Χέρτα Βερολίνου.

Βέρνερ Βρέμης – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-0 

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, η Λεβερκούζεν έχασε και άλλο έδαφος, επιτρέποντας στη Λειψία να μειώσει στους 2 βαθμούς από την 4αδα.

Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ 3-1

Εύκολη νίκη για την αδιάφορη Γκλάντμπαχ επί της Φράιμπουργκ που χρειαζόταν ένα βαθμό για να παραμείνει και μαθηματικά στην κατηγορία. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι χάρις στα γκολ των Αζάρ (18′), Ελβέντι (57′) και Ντρίμιτς (64′), έφτασαν σε μια άνετη νίκη. Η Φράιμπουργκ είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 στο 59′ με τον Κλάοντεστ.

Κολωνία – Μπάγερν Μονάχου 1-3

Η Μπάγερν Μονάχου, για ένα ακόμη παιχνίδι έκανε πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, καθώς έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Από την άλλη, οι τράγοι απολαμβάνουν τα τελευταία τους παιχνίδια στην κατηγορία, καθώς έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά. Οι Βαυαροί βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 30′ από ένα αυτογκόλ του Σούλε, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ξέσπασαν. Ο Ροντρίγκεζ στο 59′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ο Λεβαντόφσκι έκανε το 1-2 στο 61′, με τον Τολισό να γράφει το τελικό 1-3 στο 78′.

Λειψία – Βόλσφμπουργκ 4-1

Η Λειψία ήθελε τη νίκη για να μείνει στη διεκδίκηση της 4αδας, ενώ από την άλλη, οι λύκοι ήθελαν βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνουν σε πλεονεκτική θέση απέναντι στο Αμβούργο. Η Λειψία ήταν ισοπεδωτική και με τους Λούκμαν (24′, 52′), Βέρνερ (34′) και Όγκουστιν (63′) δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους που είχαν μειώσει σε 2-1 με τον Ντίνταβι (47′).

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μάιντζ 1-2

Η Μάιντζ πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Ντόρτμουντ με τους Μπακού (4′) και Μούτο (13′) να κάνουν το 0-2 νωρίς, με τη Ντόρτμουντ να μειώνει άμεσα σε 1-2 στο 16′ με τον Φιλίπ, όμως να μην βρίσκει άλλο γκολ, παραμένοντας πάντως στην τρίτη θέση.

Στουτγκάρδη – Χόφενχάιμ 2-0

Η Στουτγκάρδη μπορεί να ήταν βαθμολογικά αδιάφορη, όμως έβαλε σε περιπέτειες τη Χόφενχάιμ όσον αφορά την υπόθεση της 4αδας. Ο Μάριο Γκόμεζ με 2 γκολ (25′ και 74′) καθάρισε τη «μπουγάδα» για τους γηπεδούχους.

Άουγκσμπουργκ – Σάλκε 1-2

Η Σάλκε πέρασε από την έδρα της Άουγκσμπυουργκ και σε συνδυασμό με την ήττα της Ντόρτμουντ, κλείδωσε τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε ο Κέχερ στο 23′ με τον Μαξ να ισοφαρίζει άμεσα (27′). Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 34′ άθελά του ο Φινμπόγκασον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ