Δώνης: «Σωστή επιλογή η Στουτγκάρδη»

Δώνης: «Σωστή επιλογή η Στουτγκάρδη»

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός της Στουτγκάρδης, Τάσος Δώνης σε δηλώσεις του στο διαδικτυακό κανάλι της γερμανικής ομάδας τόνισε πως έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή που πήγε στο σύλλογο. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ήταν η σωστή απόφαση να έρθω στη Στουτγκάρδη. Αισθάνομαι ήδη πολύ άνετα και είναι μια πολύ όμορφη πόλη, με καλούς ανθρώπους και κόσμο […]

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός της Στουτγκάρδης, Τάσος Δώνης σε δηλώσεις του στο διαδικτυακό κανάλι της γερμανικής ομάδας τόνισε πως έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή που πήγε στο σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν η σωστή απόφαση να έρθω στη Στουτγκάρδη. Αισθάνομαι ήδη πολύ άνετα και είναι μια πολύ όμορφη πόλη, με καλούς ανθρώπους και κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και στέκεται στο πλευρό της ομάδας. Είναι φανταστική η ατμόσφαιρα κάθε φορά που παίζουμε. Η ομάδα μας έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πραγματικά το χαίρομαι κάθε φορά που βρίσκομαι μαζί τους στις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Η Bundesliga είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα με τρομερές εικόνες στα γήπεδα».

Αναφορικά με το πρώτο του γκολ στη Γερμανία, την περασμένη Παρασκευή απέναντι στην Κολωνία, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημα εκείνης της στιγμής. Μακάρι να βοηθήσω με περισσότερα γκολ».

Για το επόμενο ματς πρωταθλήματος με την Λειψία, δήλωσε: «Είναι μια από τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος και θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ