Βόλφσμπουργκ – Αμβούργο 1-3

Βόλφσμπουργκ – Αμβούργο 1-3

Το Αμβούργο νίκησε στο ντέρμπι παραμονής τη Βόλφσμπουργκ σε ένα… εξάποντο ματς (3-1) και παρέμεινε ζωντανό στη διεκδίκηση της σωτηρίας του, με δύο αγωνιστικές να απομένουν.

Η Βόλφσμπουργκ υποδέχτηκε το Αμβούργο στην Volkswagen Arena σε ένα ματς «ο θάνατός σου, η ζωή μου» για τις δύο ομάδες και κυρίως για την ομάδα του μεγάλου Λιμανιού της Γερμανίας. Οι παίκτες του Τιζτ, καίγονταν όχι απλά για κάποιον βαθμό, αλλά ήθελαν μόνο τη νίκη για να μη σταματήσει το Ρολόι του γηπέδου που δείχνει την παραμονή της ομάδας στην Bundesliga, να χτυπά.

Οι φιλοξενούμενοι σε ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις κατάφεραν να προηγηθούν 2-0 σε καίριο χρονικό σημείο, με τα γκολ των Γούντ 43’ (πέναλτι) και Χόλτμπι (45+1’). Στο δεύτερο μέρος το Αμβούργο με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο βασικό0, αμύνθηκε σωστά και δεν άφησε πολλές ευκαιρίες στους Λύκους να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Το μόνο ου κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 78’ με το απ’ ευθείας φάουλ του Μπρέκαλο.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, το Αμβούργο ήταν αυτό που πίεσε για τρίτο γκολ με τον Γιάτα (89’, 90+2’) και τον Κόστιτς να χάνει πέναλτι (90+3’) και τελικά τον Βάλντσμιντ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 90+4’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της ημέρας:

Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρνακφούρτης 4-1 (Ντορς 43′, Βάγκνερ 76′, Ραφίνια 87′, Σούλε 90′ / Χάλερ 78′)

Σάλκε – Γκλαντμπαχ 1-1 (Καλιγκιούρι 45+3′ / Ράφαελ 32′)

Φράιμπουργκ – Κολωνία 3-2 (Πέτερσεν 14′, 52′, Χόλερ 90+2′ / Μπιτενκούρ 82′, 87′)

Χέρτα Βερολίνου – Άουγκσμπουργκ 2-2 (Ιμπίσεβιτς 84′, Σέλκε 87′ / Γκρέγκοριτς 32′, Κόρδοβα 61′)

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ