Χάινκες: «Κάποια στιγμή θα αναλάβει την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν»

Χάινκες: «Κάποια στιγμή θα αναλάβει την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούπ Χάινκες, είναι σίγουρος πως ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα «καθίσει» στον πάγκο των «Βαυαρών» στο μέλλον. O νύν τεχνικός της Μπάγερν παροτρύνει τον νεαρό προπονητή να παραμείνει λίγα ακόμα χρόνια στην Χοφενχάιμ και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να αναλάβει τους πρωταθλητές Γερμανίας. Αναλυτικά οσα δήλωσε ο 72χρονος τεχνικός […]

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούπ Χάινκες, είναι σίγουρος πως ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα «καθίσει» στον πάγκο των «Βαυαρών» στο μέλλον.

O νύν τεχνικός της Μπάγερν παροτρύνει τον νεαρό προπονητή να παραμείνει λίγα ακόμα χρόνια στην Χοφενχάιμ και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να αναλάβει τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Αναλυτικά οσα δήλωσε ο 72χρονος τεχνικός στη «Rhein Neckar Zeitung»:

«Νομίζω θα ήταν καλό για τον Νάγκελσμαν να μείνει στην Χόφενχαιμ για κάποια χρόνια και να μαζέψει εμπειρίες. Σε μια μικρότερη ομάδα, τα λάθη επιτρέπονται. Έτσι κι αλλιώς ο δρόμος του θα τον φέρει στην Μπάγερν τελικά».

Για τους νέους σε ηλικία προπονητές που δουλεύουν στη Bundesliga είπε: «Υπάρχουν πολύ νέοι προπονητές στη Bundesliga, οι οποίοι αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις. Παίζουν δομημένο και μεθοδικό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ