Κολωνία : Κρατάει τον Έκτορ που απέρριψε πρόταση της Μπάγερν

Κολωνία : Κρατάει τον Έκτορ που απέρριψε πρόταση της Μπάγερν

Λίγοι θα έκαναν ό,τι ο Γιόνας Έκτορ που απέρριψε πρόταση της Μπάγερν Μονάχου δηλώνοντας πιστός στην Κολωνία παρόλο που θα υποβιβαστεί!

Η Κολωνία μολονότι ξεκίνησε δυνατά τη χρονιά και με αξιώσεις, καθώς συμμετείχε και στο Europa League, πήγε από το κακό στο χειρότερο. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Bundesliga με 22 βαθμούς και δεν σώζεται ούτε με θαύμα. Όπως είναι φυσικό, αρκετοί παίκτες της θα κοιτάξουν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, πόσο μάλλον όταν υπάρχει πρόταση από μεγάλη ομάδα.

Ωστόσο, ο αρχηγός της, Γιόνας Έκτορ, δηλώνει πιστός στην ομάδα του απορρίπτοντας πρόταση της πρωταθλήτριας Μπάγερν Μονάχου! Ο Γερμανός διεθνής αριστερός μπακ έκανε γνωστό ότι συμφώνησε με την Κολωνία για συμβόλαιο μέχρι το 2023. Ο 27χρονος αμυντικός βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας από το 2012 και φέτος μετράει 19 συμμετοχές και 1 γκολ.

https://twitter.com/fckoeln/status/988376787322273792

Την ώρα που η πλειοψηφία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών κοιτάζει να εξασφαλίσει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, ο Έκτορ δείχνει πραγματική πίστη και αφοσίωση στον σύλλογο. «Η Κολωνία με έχει βοηθήσει να φτάσω από την τέταρτη κατηγορία στην Εθνική Ομάδα. Θα ήταν εύκολο να φύγω, αλλά δεν θα ένιωθα ωραία.», είπε χαρακτηριστικά ο Έκτορ σε μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ