Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ 6-0 (vid)

Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ 6-0 (vid)

Με χατ-τρικ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με 6-0 την Ντόρτμουντ και σκόρπισε… πανικό στην Ευρώπη!

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μπάγερν Μονάχου το υποτιθέμενο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ, για την 28η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκας.

Οι Βαυαροί έκαναν σμπαράλια την ομάδα του Πέτερ Στέγκερ, επικρατώντας με 6-0  και αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες φιλάθλους τους που βρέθηκαν στην «Αλιάνζ Αρένα». Οι παίκτες του Χάινκες κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Τον χορό των γκολ στο πάρτι που έστησε η Μπάγερν άνοιξε στο 5ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι, μετά από πάσα του Μίλερ, με τον Χάμες Ροντρίγκες στο 14’ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, μετά την ασίστ του Αλάμπα. Στο 23’ ο Μίλερ από δημιουργός έγινε εκτελεστής και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 44’ ο Λεβαντόφσκι σκόραρε για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση, κάνοντας το 4-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Μπάγερν πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Φρανκ Ριμπερί. Το κερασάκι στην εξαόροφο τούρτα που «κέρασε» η Μπάγερν τη Ντόρτμουντ έβαλε ο Λεβαντόφσκι, στο 87ο λεπτό, με το τρίτο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Ο Πολωνός στράικερ σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε και έφερε την Μπάγερν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Οι Βαυαροί πλέον έχουν 69 βαθμούς, 17 περισσότερους από τη δεύτερη Σάλκε.

Οι συνθέσεις: 

Μπάγερν: Ούλραϊχ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα (46′ Κίμιχ), Χάβι Μαρτίνεθ, Τόμας Μίλερ, Χάμες Ροντρίγκες (65′ Τιάγκο Αλκάνταρα), Ρόμπεν, Ριμπερί (69′ Ρούντι), Λεβαντόβσκι.

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Ακάντζι, Σμέλτσερ, Νταχούντ, Γκονσάλο Κάστρο (29′ Βάιγκλ), Γκέτσε (78′ Νουρί Σαχίν), Πούλισιτς (74′ Φίλιπ), Σέρλε, Μπατσουαγί.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ