Άρχισαν τα… όργανα στο Αμβούργο, στον αέρα ο Παπαδόπουλος

Άρχισαν τα… όργανα στο Αμβούργο, στον αέρα ο Παπαδόπουλος

Η διοίκηση του Αμβούργου αποφάσισε να στείλει στην ομάδα νέων τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ Γουάλας, ενώ ταυτόχρονα εκκρεμεί η τιμωρία του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Στην ομάδα νέων για… παραδειγματισμό έστειλε τον Βραζιλιάνο μπακ Γουάλας, η διοίκηση του Αμβούργου, θέλοντας να δείξει πως δεν θα κάνει πίσω σε θέματα απειθαρχίας μέσα στην ομάδα.

Η επίσημη δικαιολογία για την τιμωρία του Βραζιλιάνου ήταν πως απέτυχε να εκπληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις την περασμένη εβδομάδα, καθώς αρνήθηκε να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, όπως του ζητήθηκε από τον προπονητή του, Κρίστιαν Τιτζ.

Όσον αφορά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο τα τοπικά Μέσα του Αμβούργου αναφέρουν ότι έγινε η τηλεφωνική επαφή του με τη διοίκηση των «δεινοσάυρων», αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος των υποχρεώσεων του 26χρονου αμυντικού με την Εθνική Ελλάδος.

«Όλα θα εξαρτηθούν από την διορατικότητα που θα δείξει», σχολίασε ο τεχνικός του Αμβούργου σε ερώτηση για μια πιθανή τιμωρία του Παπαδόπουλου στην τοπική εφημερίδα Abendblatt.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ