Μπάγερν Μονάχου : Δεν πουλάει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Μπάγερν Μονάχου : Δεν πουλάει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, η Μπάγερν όμως δεν είναι καν διατεθειμένη να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την παραχώρησή του, αφού θέλει να κρατήσει τον Πολωνό επιθετικό στο Μόναχο.

Πριν από περίπου ένα μήνα, η είδηση ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άλλαζε μάνατζερ, εκπροσωπούμενος πλέον από τον Πίνι Ζάχαβι, ήρθε να ταράξει τα νερά και να φουντώσει τα σενάρια περί επικείμενης μετεγγραφής του. Ήδη, εδώ και εβδομάδες φημολογείται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ την περίπτωσή του παρακολουθούν αρκετά ακόμα ευρωπαϊκά κλαμπ, μεταξύ των οποίων η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι. H πραγματικότητα όμως, φαίνεται να είναι κάπως διαφορετική.

Όπως αναφέρει το «Kicker», η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι καν διατεθειμένη να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την πώληση του Λεβαντόφσκι, με τους διοικούντες να έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό για την παραμονή του στο ρόστερ. Το συμβόλαιό του άλλωστε εκπνέει το 2021, ο ίδιος είναι βασικός στην αιχμή του δόρατος, ενώ συνεχώς ανεβαίνει στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, όντας εδώ και λίγες ημέρες ο παραγωγικότερος ξένος που έχει περάσει από αυτόν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε και τις δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, που είχε ξεκαθαρίσει προ ημερών ότι «όλες αυτές οι φήμες εκτός από ψεύτικες είναι και αστείες. Τίποτα από αυτά που ακούγονται ή γράφονται δεν με ενδιαφέρει». O 29χρονος διεθνής φορ, ο οποίος αποκτήθηκε με ελεύθερη μετεγγραφή το 2014 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχει φέτος 32 γκολ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ