ΕΙΔΗΣΗ : Έχασε η Μπάγερν!

ΕΙΔΗΣΗ : Έχασε η Μπάγερν!

Η Λειψία νίκησε την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Τελευταία φορά που οι Βαυαροί είχαν γνωρίσει την ήττα στο πρωτάθλημα ήταν τον περασμένο Νοέμβριο απέναντι στην Γκλάντμπαχ και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Η Λειψία φιλοξένησε την Μπάγερν και το παιχνίδι των δύο ομάδων «έβγαλε» είδηση. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά ότι η ομάδα του Μονάχου γνώρισε την ήττα καθώς όταν η Μπάγερν χάνει στο γερμανικό πρωτάθλημα, τότε αυτό συνιστά μεγάλο θέμα. Η Λειψία λοιπόν έκανε το μεγάλο κόλπο απέναντι στους πρωταθλητές Γερμανίας επικρατώντας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Γεγονός που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην επιτυχία των γηπεδούχων απέναντι στους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με γκολ του Σάντρο Βάγκνερ στο δωδέκατο λεπτό της αναμέτρησης αλλά η Λειψία κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Ο Κεϊτά ήταν αυτός που ισοφάρισε για την Λειψία στο 37′ και ο Τίμο Βέμερ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους στο 56′. Η νίκη αυτή δίνει πολλές ελπίδες στην Λειψία για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η «παρέα» του Βέμερ απέχει πλέον μόνο δύο βαθμούς από την τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Για την Μπάγερν βέβαια δεν χρειάζεται να επαναλάβει κάποιος ότι έχει κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα εδώ και…μήνες.

https://www.youtube.com/watch?v=8cD6Xfkiphc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ