Μπορούσια Ντόρτμουντ – Αννόβερο 1-0

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Αννόβερο 1-0

Με τον Μισί Μπατσουαγί να σκοράρει για όγδοη φορά με τα «κίτρινα», η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε 1-0 του Αννόβερο, προσπερνώντας εκ νέου την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μειώνοντας στο -1 από τη δεύτερη Σάλκε. 

Σε «ήρωα» εξελίσσεται για την Ντόρτμουντ ο Μισί Μπατσουαγί, ο ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε (ως δανεικός) από την Τσέλσι, για να αντικαταστήσει τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που πωλήθηκε στην Άρσεναλ. Ο Βέλγος φορ σκόραρε το όγδοο γκολ του με τα «κίτρινα», διαμόρφωσε το 1-0 κόντρα στο Αννόβερο και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του, η οποία προσπέρασε εκ νέου την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (48 έναντι 45) και μείωσε στο -1 από τη δεύτερη Σάλκε, στο πρωτάθλημα… δεύτερης ταχύτητας.

Στο 1ο λεπτό ο Μισί Μπατσουαγί είδε την μπάλα μετά το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι, στο 9′ ο Αντρέ Σίρλε έχασε και αυτός μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά από την εστία του Τσάουνερ, με τους δύο τους να ενώνουν τις δυνάμεις τους στο 24′ και να βάζουν την Μπορούσια Ντόρτμουντ σε θέση οδηγού. Ο Γερμανός εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Βέλγος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με εκπληκτικό τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας ένα από τα πιο όμορφα γκολ της καριέρας του.

Στο 49′ και στο 50′ ο Νταχούντ δοκίμασε το δεξί του πόδι και στις δύο περιπτώσεις, όμως, ο Τσάουνερ επενέβη και απέκρουσε, με τον Μισί Μπατσουαγί να έχει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων την τελευταία μεγάλη ευκαιρία στο ματς, αλλά τους αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος αντικατέστησε στο 46′ τον Ομάρ Τοπράκ και αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο 90+3′.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ