Βόλφσμπουργκ – Σάλκε 0-1

Βόλφσμπουργκ – Σάλκε 0-1

Το αυτογκόλ του Κνοχ στην εκπνοή της αναμέτρησης Βόλφσμπουργκ - Σάλκε χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους (1-0) που παραμένουν στη 2η θέση της βαθμολογίας! Υπαρκτός ο κίνδυνος υποβιβασμού για τους Λύκους!

Το γκολ του Ρόμπιν Κνοχ στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν θείο δώρο για την Σάλκε που είχε κολλήσει στο 0-0 απέναντι στην Βόλφσμπουργκ η οποία κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να αποσπάσει έστω έναν βαθμό-χρυσάφι στη «μάχη» της για την αποφυγή της επικίνδυνης ζώνης.

Οι Λύκοι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους. Όχι μόνο έχασαν τον αγώνα με γκολ στην εκπνοή, δεν βρήκαν σκορ ούτε από την άσπρη βούλα στο 76′ με τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων, Ραλφ Φέρμαν, να πιάνει το 9ο πέναλτι στη σεζόν (περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο τερματοφύλακα στη Μπουντεσλίγκα) και να «νικάει» τον Πολ Βερτάεχ. Οι Βασιλικοί Μπλε έφτασαν έτσι αισίως στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα (σε 4 εξ’ αυτών έχουν κρατήσει το 0 στην άμυνα), ενώ από πλευράς τους οι Λύκοι «φλερτάρουν» επικίνδυνα με την επικίνδυνη ζώνη (15οι σε ισοβαθμία με την Μάιντζ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ