Μπάγερν Μονάχου : Φεύγει το καλοκαίρι ο Χάινκες, ποιον προτείνει για αντικαταστάτη

Μπάγερν Μονάχου : Φεύγει το καλοκαίρι ο Χάινκες, ποιον προτείνει για αντικαταστάτη

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε αναζήτηση για τον διάδοχο του Γιουπ Χάινκες, ο οποίος έχει αποφασίσει να αποσυρθεί, αυτή τη φορά οριστικά, στο τέλος της σεζόν, παρότι οι Βαυαροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν για έναν ακόμη χρόνο στον πάγκο της ομάδας. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, ο 72χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε στη διοίκηση πως δεν […]

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε αναζήτηση για τον διάδοχο του Γιουπ Χάινκες, ο οποίος έχει αποφασίσει να αποσυρθεί, αυτή τη φορά οριστικά, στο τέλος της σεζόν, παρότι οι Βαυαροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν για έναν ακόμη χρόνο στον πάγκο της ομάδας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, ο 72χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε στη διοίκηση πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Μπάγερν, ενώ για τον διάδοχό του φαίνεται πως προκρίνει τη λύση του Τόμας Τούχελ. Ο τελευταίος έκανε εξαιρετική δουλειά στη Ντόρτμουντ, αλλά είναι ένα χρόνο εκτός γηπέδων.

«Τον εκτιμώ πολύ και θεωρώ πως είναι πολύ καλός προπονητής. Από τότε που έφυγε από τη Ντόρτμουντ, η ομάδα της δεν παίζει το ίδιο καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα ως νέος προπονητής μπορείς να κάνει λάθη, αλλά είναι ένας προπονητής με μεγάλη ικανότητα», τόνισε ο Χάινκες για τον 44χρονο τεχνικό.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, πρόθεση της διοίκησης είναι να ανακοινώσει προπονητή για τη νέα σεζόν ως τα τέλη του Μαρτίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ