Μπάγερν Μονάχου : «Δένει» τον Τζόσουα Κίμιχ

Μπάγερν Μονάχου : «Δένει» τον Τζόσουα Κίμιχ

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους βρίσκονται Μπάγερν Μονάχου και Τζόσουα Κίμιχ.

Τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2015, δίνοντας 8.500.000 ευρώ στην Στουτγκάρδη, προκειμένου να αποτελέσει μελλοντικά το διάδοχο του Φίλιπ Λαμ στο δεξί άκρο της άμυνας. Και ο Τζόσουα Κίμιχ, τα κατάφερε περίφημα. Ο 23χρονος διεθνής μπακ έχει εξελιχθεί σε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Μπάγερν και η διοίκηση του βαυαρικού συλλόγου είναι έτοιμη να τον «δέσει» στο Μόναχο, ανανεώνοντας το υπάρχων συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το 2020.

Σύμφωνα με το Kicker, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους για τρία ακόμα χρόνια (η ανακοίνωση αναμένεται μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο), ως τον Ιούνιο του 2023.

Ο Κίμιχ, ήδη 25 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, μετρά φέτος 33 συμμετοχές, 4 γκολ και 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και μπροστά από αυτό.

Όσον αφορά το back up του στο δεξί άκρο της άμυνας, η Bild αναφέρει πως ο σύλλογος θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του 32χρονου Ραφίνια για έναν συν έναν χρόνο, την ώρα που το Kicker κάνει λόγο για δεδομένη αποχώρηση του Βραζιλιάνου από το ρόστερ, με τους διοικούντες να εξετάζουν στενά τις περιπτώσεις τον Φαμπρίσιο Μπούστους (21 ετών, Αργεντινός) και Ντιόγκο Νταλότ (18 ετών, Πορτογάλος), των Ιντεπεντιέντε και Πόρτο αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ