Χάινκες : «Μπορούμε να ζήσουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας»

Χάινκες : «Μπορούμε να ζήσουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας»

Ο Γιουπ Χάινκες μίλησε για την ισοπαλία της Μπάγερν Μονάχου με την Χέρτα και ξεκαθάρισε πως είναι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του παρά το αποτέλεσμα.

Ο Γιουπ Χάινκες τόνισε πως η λευκή ισοπαλία στην οποία περιορίστηκε η Μπάγερν Μονάχου στην αναμέτρηση της Μπουντεσλίγκα με αντίπαλο τη Χέρτα Βερολίνου δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα για τους Βαυαρούς.
Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας έφτασαν πολλές φορές κοντά στο γκολ, αλλά τελικά δεν το πέτυχαν για πρώτη φορά φέτος, χάνοντας και την ευκαιρία να φτάσουν στη 15η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.
«Αν και περιοριστήκαμε στην ισοπαλία χωρίς τέρματα, η ομάδα μου είχε καλή συμπεριφορά στον αγώνα σήμερα. Ημασταν παρόντες σε όλες τις φάσεις και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κλασικές ευκαιρίες για γκολ», σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός.
«Το ξέραμε ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα απέναντι σε μία αντίπαλο όπως η Χέρτα, η οποία αμύνεται πολύ έξυπνα. Μπορούμε να ζήσουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας και δεν πρόκειται να κατηγορήσω τους παίκτες μου για τίποτα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό δεν είναι συνηθισμένο, αλλά συμβαίνουν και αυτά», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ