Μάιντς – Βόλφσμπουργκ 1-1

Μάιντς – Βόλφσμπουργκ 1-1

Στην κρίσιμη αναμέτρηση για την αποφυγή του υποβιβασμού Μάιντς και Βόλφσμπουργκ έμειναν ισόπαλες (1-1) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

H γηπεδούχος Μάιντς κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία (1-1) από την Βόλφσμπουργκ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Χέρτα την περασμένη αγωνιστική. Ωστόσο στη μάχη για την αποφυγή της επικίνδυνης ζώνης, οι Λύκοι είναι αυτοί που έχουν το πάνω χέρι όντας ένα βαθμό πάνω από τη σημερινή αντίπαλό τους.

Πιο αναλυτικά, ο Γιόζιπ Μπρεκάλο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, με όμορφο σουτ που άφησε αβοήθητο τον κίπερ της Μάιντς. Στο 12′ ο Τζέφρεϊ Μπρούμπα σημάδεψε στο δοκάρι, κι έτσι το 1-0 υπέρ των Λύκων παρέμεινε μέχρι την εκπνοή του ημιχρόνου. Εκεί, στο 44ο λεπτό, μίλησε ο Γιοσιμόρι Μούτο ο οποίος λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έφερε το ματς στα ίσα (1-1) εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Γκέριτ Χόλτμαν. Στην επανάληψη, στο 63ο λεπτό ο Γιουνούς Μάλι έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, ενώ στο 84′ ο Ντάνιελ Ντινταβί βρήκε το δοκάρι. Το 1-1 δεν εξάλειψε το φόβο του υποβιβασμού για καμία από τις δύο ομάδες, με την Βόλφσμπουργκ να βρίσκεται σε ελάχιστα πιο πλεονεκτική θέση και 14η στη βαθμολογία, την ώρα που η Μάιντς είναι στην 16η.

Το 1-0

Το 1-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ