Βόλφσμπουργκ : Οι φανατικοί θα γυρίσουν την πλάτη στην ομάδα τους

Βόλφσμπουργκ : Οι φανατικοί θα γυρίσουν την πλάτη στην ομάδα τους

Σε κίνηση διαμαρτυρίας με αφορμή τις κακές επιδόσεις της ομάδας τους αναμένεται να προχωρήσουν οι οπαδοί της Βόλφσμπουργκ, κατά την έναρξη του Σαββατιάτικου ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Έχει μόλις μια νίκη (κόντρα στο Αννόβερο στις 28 Ιανουαρίου) στα τελευταία οκτώ πρωταθλήματα, ενώ προ ημερών αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου, μετά την ήττα από τη Σάλκε. Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις τέσσερις πόντους πάνω από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής (εκεί όπου κέρδισε δηλαδή πέρυσι την παραμονή της, κόντρα στην Άιντραχτ Μπράουνσβάιχ) και ήδη στον ουρανό της Volkswagen Arena έχουν αρχίσει να μαζεύονται… γκρίζα σύννεφα.

Οι οπαδοί των Die Wölfe είναι απογοητευμένοι από την εικόνα που παρουσιάζει η αγαπημένη τους ομάδα (αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τα «έχουν» περισσότερο με τον αθλητικό διευθυντή Όλαφ Ρέμπε, παρά με τον προπονητή, Μάρτιν Σμιντ) και πρόκειται να το εκφράσουν στο επόμενο ματς, το ερχόμενο Σάββατο (17/2) κόντρα στην πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Τι ετοιμάζουν ακριβώς;

Αφενός θα εισέλθουν στο βόρειο πέταλο του γηπέδου 19 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα (1945 είναι η χρονολογία ίδρυσης του συλλόγου) και αφετέρου θα γυρίσουν την πλάτη τους στον αγωνιστικό χώρο, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για τον αγωνιστικό κατήφορο της ομάδας.

«Γνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση και κατανοούμε απόλυτα τη δυσαρέσκεια των οπαδών. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που ηγούνται του τμήματος και τώρα είναι που χρειαζόμαστε ειρήνη και ενότητα. Η ομάδα μπορεί να κερδίσει τους βαθμούς που απαιτούνται για να κυλήσει ομαλά η σεζόν και άπαντες είμαστε αφοσιωμένοι στο στόχο αυτό, χρειαζόμαστε όμως και την πλήρη υποστήριξη των οπαδών μας», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου, Τιμ Σουμάχερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ