Πεντάστερο ξενοδοχείο η έδρα της Μπάγερν

Πεντάστερο ξενοδοχείο η έδρα της Μπάγερν

Η Μπάγερν θα κατασκευάσει δωμάτια στο Allianz Arena προσφέροντας σε οπαδούς της υπηρεσίες πεντάστερου ξενοδοχείου, την ώρα των αγώνων.

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Το Allianz Arena, η έδρα της Μπάγερν Μονάχου θα μπορεί να θεωρηθεί και πεντάστερο ξενοδοχείο. Καμιά διάθεση για πλάκα, πολύ απλά η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γερμανίας, αποφάσισε να πρωτοπορήσει και είναι σίγουρο πως το παράδειγμα της θα ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι.

Οι Βαυαροί συμφώνησαν  με αλυσίδα ξενοδοχείων για την κατασκευή δωματίων πολυτελείας στο γήπεδο της, με τους πλούσιους οπαδούς του γερμανικού συλλόγου να μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους. Τα δωμάτια αυτά αναμένεται να κατασκευαστούν το 2019 και η Μπάγερν προσδοκά ένα σημαντικό οικονομικό όφελος από την ενοικίαση των συγκεκριμένων δωματίων.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ανάλογες σκέψεις είχε κάνει και η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η Μπάγερν είναι η πρώτη ομάδα που θα εφαρμόσει την συγκεκριμένη ιδέα στο γήπεδο της. Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι νοικιάζουν το συγκεκριμένο δωμάτιο, θα απολαμβάνουν υπηρεσίες αντίστοιχες με εκείνες που προσφέρουν πεντάστερα ξενοδοχεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ