Χάμες Ροντρίγκες : «Με αδίκησαν στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Χάμες Ροντρίγκες : «Με αδίκησαν στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Χάμες Ροντρίγκες εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο τον μεταχειρίστηκαν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τόνισε πως δεν τον απασχολεί πλέον ο προπονητής της Βασίλισσας, Ζινεντίν Ζιντάν.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Χάμες Ροντρίγκες αποχώρησε ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης με προορισμό την Μπάγερν Μονάχου, ελπίζοντας πως εκεί θα βρει τον χρόνο συμμετοχής που δεν είχε στη Βασίλισσα, λόγω Ζινεντίν Ζιντάν.

Η επιλογή του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού μέχρι στιγμής κρίνεται ως επιτυχημένη, καθώς είναι από τα βασικά «γρνάζια» στην μεσοεπιθετική λειτουργία της Μπάγερν, που οδεύει προς ακόμα ένα πρωτάθλημα και βρίσκεται στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας.

Μιλώντας, όμως, στην εκπομπή Chiringuito de Jugones, εξέφρασε την πικρία του για την αποχώρηση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως αδικήθηκε από τους ανθρώπους της Βασίλισσας.

«Δεν μπορώ να δεχθώ αυτά που έλεγαν, ότι δεν έκανα καλή προπόνηση. Αντιθέτως γυμναζόμουν εξαιρετικά. Πάντα θέλω να είμαι καλός και γι΄ αυτό προπονούμαι εντατικά. Οταν μπαίνω στο γήπεδο δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Είπαν πράγματα που δεν ήταν ξεκάθαρα, γιατί ήθελαν να με κάνουν να πονέσω. Με αδίκησαν. Ελπίζω να βρεθούμε στον τελικό του Champions League» είπε χαρακτηριστικά ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός.

Αναφερόμενος τέλος, στον «Ζιζού», ο Ροντρίγκες, σχολίασε: «Κάθε προπονητής, έχει τις προτεραιότητες του και κάνει τις επιλογές του. Δεν μπορώ να πω εάν ήταν άδικος μαζί μου. Σε κάθε περίπτωση, πλέον, δεν με απασχολεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ