Μπάγερν Μονάχου : Συμφώνησε με το «μάτι» της Λεβερκούζεν

Μπάγερν Μονάχου : Συμφώνησε με το «μάτι» της Λεβερκούζεν

Σε συμφωνία με τον Λοράν Μπουσέ, τον άνθρωπο που ανακάλυψε τον Μπέιλι και είχε προτείνει παλαιότερα στη Λεβερκούζεν παίκτες όπως ο Κομάν και Ντεμπελέ, έφθασε η Μπάγερν Μονάχου. 

Με μια τακτική αλά «διαίρει και βασίλευε», η Μπάγερν Μονάχου καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να ισχυροποιείται, να δυναμώνει το ρόστερ της (και) με ότι καλύτερο κυκλοφορεί στη Γερμανία, αποδυναμώνοντας παράλληλα τους αντιπάλους της. Τα παραδείγματα πολλά… Από τους Ματς Χούμελς, Γιόσουα Κίμιχ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Μάριο Γκέτσε, Μάριο Μάντζουκιτς, μέχρι τους Μάνουελ Νόιερ, Λουίζ Γκουστάβο, Μάριο Γκόμες, Μίροσλαβ Κλόζε και μερικά ακόμα ανερχόμενα πιτσιρίκια.

Αυτή τη φορά οι Βαυαροί δεν αποφάσισαν να πάρουν κάποιον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Bundesliga αλλά έναν άνθρωπο που θα μπορέσει να ανακαλύψει τέτοιους, πριν κάνουν «όνομα» και κοστίζουν μια περιουσία. Ο λόγος για τον Λοράν Μπουσέ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης Bild, θα εργάζεται από το ερχόμενο καλοκαίρι για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου.

Στα 46 του χρόνια, ο εκ Γαλλίας ορμώμενος αλλά χρόνια κάτοικος της Γερμανίας Μπουσέ, εργάζεται εδώ και περίπου μια πενταετία μέλος του τμήματος σκάουτ της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ανακάλυψε, παρακολούθησε και εισηγήθηκε την απόκτηση του Λέον Μπέιλι, τον Τζαμαϊκανό εξτρέμ που αγοράστηκε τον περασμένο Γενάρη έναντι 13.5 εκατ. ευρώ και έχει καταφέρει μέσα σε αυτό το διάστημα να εκτινάξει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Παλαιότερα, πριν ακόμα γίνουν ευρέως γνωστοί, είχε προτείνει μεταξύ άλλων στη διοίκηση ποδοσφαιριστές όπως οι -συμπατριώτες του- Κίνγκσλεϊ Κομάν και Ουσμάν Ντεμπελέ, ποδοσφαιριστές που αξίζουν σήμερα πολλά εκατομμύρια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπουσέ έχει ήδη ενημερώσει για την πρόταση που έλαβε και (όπως αναφέρει η Bild) αποδέχθηκε και από το καλοκαίρι θα αναλάβει το δικό του ρόλο στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, ο οποίος θα αφορά κατά βάση το σκάουτ σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ