Ο Ζόρζε Μέντες πούλησε το ελληνικό νησί του στον Μίνο Ραϊόλα

Ο Ζόρζε Μέντες πούλησε το ελληνικό νησί του στον Μίνο Ραϊόλα

Τα δώρα δεν δωρίζονται, πωλούνται όμως και μάλιστα πολύ ακριβά! Ο Ζόρζε Μέντες αποφάσισε να πωλήσει το ελληνικό ιδιωτικό νησί που του είχε χαρίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο γάμο του, με τον Μίνο Ραϊόλα να πληρώνει τρεις φορές πάνω από την αξία του για να το αποκτήσει.

Στην πώληση του ιδιωτικού ελληνικού νησιού που είχε στην κατοχή του εδώ και δυόμισι χρόνια προχώρησε ο Ζόρζε Μέντες. Πρόκειται για ένα νησί που του είχε κάνει δώρο ο πελάτης και κουμπάρος του γνωστού μάνατζερ, Κριστιάνο Ρονάλντο, με αφορμή το γάμο του στις 2 Αυγούστου του 2015 και το οποίο πέρασε στα χέρια του συναδέλφου του, Μίνο Ραϊόλα.

Ο 50χρονος Ολλανδός, ιταλικής καταγωγής Ραϊόλα πλήρωσε μάλιστα τρεις φορές παραπάνω από την αντικειμενική του αξία, με τον Κριστιάνο να έχει καταβάλλει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για να το αγοράσει, πριν το χαρίσει στον εκπρόσωπό του.

Την εξέλιξη αυτή γνωστοποίησε το μεσιτικό γραφείο Proto Group Itd, επιχείρηση που επιβλέπει τα ακίνητα -μεταξύ άλλων- των Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες και Ντόναλντ Τραμπ και το οποίο ανέφερε μάλιστα στην ανακοίνωσή του πως έχει μπει πωλητήριο σε πολλά ελληνικά νησιά, με αστέρες κάθε χώρου (ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές) να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ