Η χειροβομβίδα «δείχνει» τη μαφία

Η χειροβομβίδα «δείχνει» τη μαφία

Βρέθηκε σε αυλή ξενοδοχείου γνωστού ποδοσφαιρικού παράγοντα στο Ωραιόκαστρο, ακολουθούν αποκαλύψεις!

Σε φουλ ρυθμούς εργάζεται η αστυνομία για να ξετυλίξει το… κουβάρι της μαφίας. Μια χειροβομβίδα που βρέθηκε σε αυλή ξενοδοχείου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, μπορεί, σύμφωνα με τις αρχές, να αποτελέσει την αφορμή για μεγάλες αποκαλύψεις, που θα συνταράξουν το πανελλήνιο και θα βγάλουν στην επιφάνεια πράγματα για τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου, που θα προκαλέσουν αίσθηση σε όλο τον κόσμο.

Προς το παρόν το συμβάν της περασμένης Τετάρτης (03/01) δεν έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, ενώ η έρευνα της αστυνομίας προχωρά, διακριτικά μεν, ουσιαστικά δε. Το ξενοδοχείο ανήκει σε γνωστό ποδοσφαιρικό παράγοντα και η χειροβομβίδα, η οποία ήταν αμυντικού τύπου, βρέθηκε στην αυλή του ξενοδοχείου και ερμηνεύεται ως μήνυμα πολύ σοβαρής απειλής (και όχι μόνο).

Η μεγάλη κινητοποίηση ξεκίνησε αμέσως μετά τον εντοπισμό της και το σχετικό τηλεφώνημα στην αστυνομία. Η χειροβομβίδα φαίνεται ότι πετάχθηκε για συγκεκριμένο λόγο. Την επιχείρηση για την εξουδετέρωσή της πραγματοποίησε κλιμάκιο Πυροτεχνουργών, που ανήκουν στο Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ). Αρχικά αναγνώρισαν τον τύπο της χειροβομβίδας και μετά προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη. Ακολούθησε και έλεγχος σε όλη την περιοχή, ενώ η αστυνομία έχει στα χέρια της και υλικό από κάμερες, με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Γίνεται αντιληπτό πως η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, οπότε αναμένονται και οι σχετικές εκπλήξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ