Ο Τοροσίδης ξανά στον δρόμο για τον Πειραιά

Ο Τοροσίδης ξανά στον δρόμο για τον Πειραιά

Μπορεί τα καλοκαίρια να μην ήταν γραφτό να γυρίσει στον Πειραιά όμως ο Γενάρης ίσως να είναι πιο «ζεστός» για τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο Ολυμπιακός εξετάζει από καιρό το ενδεχόμενο της επιστροφής του «Τόρο», όμως τώρα πια οι συνθήκες μοιάζουν να είναι πιο ώριμες από ποτέ. Το συμβόλαιο του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος με την […]

Μπορεί τα καλοκαίρια να μην ήταν γραφτό να γυρίσει στον Πειραιά όμως ο Γενάρης ίσως να είναι πιο «ζεστός» για τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο Ολυμπιακός εξετάζει από καιρό το ενδεχόμενο της επιστροφής του «Τόρο», όμως τώρα πια οι συνθήκες μοιάζουν να είναι πιο ώριμες από ποτέ. Το συμβόλαιο του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος με την Μπολόνια ολοκληρώνεται τον Ιούνη του ’18, συνεπώς οι Ιταλοί μάλλον δεν θα έχουν λόγο για να προβάλουν αντιρρήσεις ,αν προκύψει θέμα πρόωρης αποχώρησής του.

Στον Ολυμπιακό, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μπορεί να δήλωσε ότι ανανέωσε το συμβόλαιό του για τρία ακόμη χρόνια (χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί αυτό επισήμως από τους κόκκινους), ωστόσο οι Άγγλοι επιμένουν ότι ο Μάρκο Σίλβα τον θέλει στην Γουότφορντ κι όσο για τον Φιγκέιρας κανείς δεν θα στενοχωρηθεί αν θα φύγει αφού οι τελευταίες του εμφανίσεις ήταν αποκαρδιωτικές. Με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που έπαιξε και αριστερά έκανε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να μοιάζει με… Σαραβάκο, ενώ με τον Πανιώνιο πρόσφερε το πρώτο γκολ και απουσίαζε εντελώς από τη θέση του στις φάσεις που έφεραν το 3-3 για τους κυανέρυθρους.

Πέραν από το γεγονός ότι ο Τοροσίδης μπορεί να παίξει όλη τη δεξιά πλευρά (και να αγωνιστεί και στις υπόλοιπες θέσεις εκτός από αυτή του… τερματοφύλακα) εχει τη δυνατότητα να δώσει την προσωπικότητα που λείπει από τον Ολυμπιακό. Οι ξένοι αρχηγοί, ο Μποτία και ο Ομάρ προσφέρουν ελάχιστα, ο Φορτούνης δυσκολεύεται να το διαχειριστεί και για τον Καπίνο ούτε λόγος να γίνεται. Συνεπώς οι ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη τον παίκτη που θα μαζέψει τους υπόλοιπους στο δωμάτιό του και θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, όπως συνέβαινε στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν με τον Κυριάκο Καραταϊδη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ