Ανσαριφάρντ: Στους κορυφαίους Ασιάτες της Ευρώπης

Ανσαριφάρντ: Στους κορυφαίους Ασιάτες της Ευρώπης

Ο Ιρανός άσος του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Football Tribe με τους 10 κορυφαίους Ασιάτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη

Στη λίστα με τους 10 κορυφαίους Ασιάτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη του Football Tribe συμπεριλήφθηκε ο Ιρανός στράικερ του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα τον τοποθέτησε στο νούμερο έξι (6), μια θέση πάνω από τον Σίντζι Οκαζάκι της Λέστερ.

Όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα για τον 27χρονο:

«Η μετακίνηση του Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό τον περασμένο Γενάρη πυροδότησε αυτό που αναμφισβήτητα έγινε το καλύτερο έτος της καριέρας του, αφού βοήθησε τους Έλληνες γίγαντες να φτάσουν έναν ακόμα τίτλο πρωταθλήματος. Aφέθηκε απροσδόκητα εκτός της ομάδας για τους αγώνες της στο Champions League από τον νέο τεχνικό, Μπεσνίκ Χάσι, ο οποίος έθεσε τον επιθετικό προς πώληση.

Ο Αλβανός προπονητής, απολύθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου εξαιτίας φτωχών αποτελεσμάτων και έτσι ο Ανσφαριφάρντ κατάφερε να επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα και να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος με επτά γκολ σε 11 αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ