Ο Σκόνδρας, οι γροθιές και οι 16 αγωνιστικές

Ο Σκόνδρας, οι γροθιές και οι 16 αγωνιστικές

Ο αμυντικός της Χάμιλτον, Γιάννης Σκόνδρας κλήθησε σε απολογία, μετά από καταγγελία ότι γρονθοκόπησε αντίπαλο και κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού 16 αγωνιστικών

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αλλά όχι για καλό λόγο, βρίσκεται ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος αγωνίζεται στη Σκωτία και πιο συγκεκριμένα στην Χάμιλτον. Ο Έλληνας δεξιός μπακ αντιμετωπίζει κίνδυνο βαριάς τιμωρίας που μπορεί να φτάσει ακόμα και αποκλεισμό 16 αγωνιστικών.

Καταγγελία για γροθιά σε αντίπαλο

Ποιος είναι ο λόγος που ο Σκόνδρας κινδυνεύει με τη συγκεκριμένη τιμωρία; Η καταγγελία που έγινε εναντίον του από παίκτη της Ρος Κάουντι και σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας αμυντικός γρονθοκόπησε παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Το παιχνίδι της Χάμιλτον με τη Ρος Κάουντι ήταν «εκρηκτικό» και δεν είναι τυχαίο πως η ένταση μεταξύ των παικτών συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα. Ο διάδρομος που οδηγεί στα αποδυτήρια μετατράπηκε σε ρινγκ, με ορισμένους ποδοσφαιριστές να επιδεικνύουν τις πυγμαχικές τους ικανότητες.

Ο παίκτης που κατήγγειλε τον Σκόνδρα, είναι ο Κρίστοφερ Ρούτις, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Σκόνδρας τον γρονθοκόπησε στη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Ο Σκόνδρας είχε αποβληθεί από τον διαιτητή, Γκάβιν Ντάνκαν, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην πρέμιοερσιπ. Τώρα κινδυνεύει και αυτός με τιμωρία.

 

Κινδυνεύει με αποκλεισμό 16 αγωνιστικών

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας κάλεσε σε απολογία τον Γιάννη Σκόνδρα, με τον αξιωματούχο SFA να κατηγορεί τον Έλληνα αμυντικό για παραβίαση του κανονισμού 202. Η απολογία του Σκόνδρα είναι προγραμματισμένη για τις 11 Ιανουαρίου και όπως προαναφέραμε κινδυνεύει ακόμα και με ποινή αποκλεισμού 16 αγωνιστικών. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η υπόθεση είναι σοβαρή και ενδεχομένως η τιμωρία στον Έλληνα αμυντικό να είναι πολύ μεγάλη.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αμυντικός της Χάμιλτον έχει προθεσμία μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου για να καταθέσει τη δική του άποψη για τα όσα συνέβησαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας πως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας, έχει καλέσει σε απολογία και τις δύο ομάδες για τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών τους στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η Χάμιλτον πάντως έχει ανοίξει παρτίδες με την σκωτσέζικη ομοσπονδία από προηγούμενο παιχνίδι, καθώς είχε κληθεί σε απολογία (πάλι για τη συμπεριφορά παικτών της) για τον αγώνα εναντίον της Χαρτς.

Σε απολογία κλήθηκε όμως και η Ρος Κάουντι, με τις δύο ομάδες να κατηγορούνται για το χάος που προκάλεσαν παίκτες και μέλη των τεχνικών τους επιτελείων, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Αμφότερες κινδυνεύουν με επιβολή προστίμου 10.000 λιρών.

Ανανεώνει ο γιος του Γκόγκιτς

Και μέσα σ’ όλα αυτά, η διοίκηση της Χάμιλτον ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον γιο του Σίνισα Γκόγκιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην σκωτσέζικη ομάδα. Ο 23χρονος γιος του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ