Με φανέλα ΠΑΟΚ η διεθνής καριέρα του Κουπτσίδη

Με φανέλα ΠΑΟΚ η διεθνής καριέρα του Κουπτσίδη

Στην ΕΠΟ μπήκε με ασπρομαυροκίτρινη εμφάνιση. Διεθνή καριέρα όμως, κάνει ο κακουργηματικά διωκόμενος πρόεδρος της επιτροπής γηπέδων και ασφάλειας της ΕΠΟ, χάρη στον Ιβάν.

Τι κι αν του έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου απ’ τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα καθώς του έχουν ασκηθεί κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες; Ο γίγαντας Κουπτσίδης παραμένει ακλόνητος στη νέα ΕΠΟ της εξυγίανσης και της κάθαρσης, παραμένει πρόεδρος της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων και φυσικά παραμένει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ!

Παράλληλα με την ευγενική χορηγία του Ιβάν Σαββίδη συμμετέχει και σε διεθνές συνέδριο απευθύνοντας χαιρετισμό για λογαριασμό εκπροσωπώντας περήφανα την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία…

Για να το πάμε λίγο απ’ την αρχή. Στις αρχές Οκτωβρίου το Συμβούλιο Εφετών Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε με το υπ’ αριθμόν 114 βούλευμα την παραπομπή σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας του πρώην νομάρχη και δημάρχου Γρεβενών στην υπόθεση με τις αναθέσεις εικονικών έργων.

Παράλληλα με το ίδιο βούλευμα διατηρήθηκαν οι περιοριστικοί όροι που του έχουν επιβληθεί από την ανακρίτρια Γρεβενών, όπως η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η υποχρέωση παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα.

Τρίχες. Ο γίγαντας Κουπτσίδης απ’ τα ιστορικά Γρεβενά, δε μάσησε τόσο καιρό και κατέβηκε κανονικότατα στις εκλογές της ΕΠΟ με το ψηφοδέλτιο της νίκης. Το ψηφοδέλτιο της κάθαρσης. Της αλλαγής. Της εξυγίανσης. Των νέων προσώπων. Του Βαγγέλη Γραμμένου! Μάλιστα στην πανηγυρική εκδήλωση που έκανε όταν κέρδισε τις εκλογές στην Ενωση Γρεβενών ήταν καλεσμένο όλο το αφάν γκατέ του ποδοσφαίρου. Μελισσανίδης, Γκαγκάτσης, κλπ. Μάλιστα σε εκείνη την εκδήλωση με τίτλο «Γιορτή Ποδοσφαίρου 2017» τιμήθηκαν οι Σαββίδης – Μελισσανίδης, γιατί λέτε; «Οι πρόεδροι τιμήθηκαν για την προσφορά τους, ηθική και υλική, στην προσπάθεια που κάνει η ΕΠΣ Γρεβενών για το Γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο», όπως ανέφερε τοπικό μέσο ενημέρωσης… Ολοι γύρω απ’ τον γίγαντα Κουπτσίδη που δε μασάει από εισαγγελείς!

Ως «δώρο» μετά την ανακοίνωση της παραπομπής του σε δίκη με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, του δόθηκε η ευκαιρία να «απαντήσει». Πώς; Συμμετέχοντας στο διεθνές συνέδριο επιχειρηματικότητας και ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Ιβάν Σαββίδης στο (που αλλού;) Μακεδονία Παλάς.

Ο Κουπτσίδης είναι πλέον πρότυπο. Απαγόρευση εξόδου απ’ τη χώρα εσείς; Χαιρετισμός για λογαριασμό της ΕΠΟ σε διεθνές συνέδριο εγώ! Βάζοντας σε ρόλο… κλακαδόρου τον Σαββίδη, τον Μάκη Γκαγκάτση και τους λοιπούς «σπόνσορες» …

Για την ιστορία να πούμε ότι αυτή την εβδομάδα τέθηκε σε αργία ο Κουπτσίδης ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών  με απόφαση του συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βασίλειου Μιχελάκη.

Ο δήμος Γρεβενών λειτούργησε σχετικά άμεσα στην περίπτωση Κουπτσίδη. Η ΕΠΟ όμως, ακόμη κωφεύει, καθώς δεν έχει προχωρήσει σε καμία ενέργεια παρά την παρέμβαση ακόμη και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού, ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο να επιληφθεί της υπόθεσης. Παρέμβαση που έγινε πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ