Κύπελλο-μπάχαλο, ομάδες στον αέρα…

Κύπελλο-μπάχαλο, ομάδες στον αέρα…

Μια μεγάλη…. αμαρτία που «κουβαλά» η διοίκηση Γραμμένου, η οποία όπως λένε οι κακές γλώσσες είναι συνέχεια της ΠΔΕ/ΕΠΟ αφού έχουν την ίδια φιλοσοφία ενώ παρατάθηκε και ο… εναγκαλισμός με την κρατική εξουσία, αμαρτία που έχει σχέση με το κύπελλο. Και εννοούμε την καθ’ εαυτού διεξαγωγή του, η οποία φυσικά δεν έγινε με όρους ισονομίας. […]

Μια μεγάλη…. αμαρτία που «κουβαλά» η διοίκηση Γραμμένου, η οποία όπως λένε οι κακές γλώσσες είναι συνέχεια της ΠΔΕ/ΕΠΟ αφού έχουν την ίδια φιλοσοφία ενώ παρατάθηκε και ο… εναγκαλισμός με την κρατική εξουσία, αμαρτία που έχει σχέση με το κύπελλο. Και εννοούμε την καθ’ εαυτού διεξαγωγή του, η οποία φυσικά δεν έγινε με όρους ισονομίας.

Για πρώτη φορά στα χρονικά η κλήρωση έγινε πολύ νωρίς, συγκεκριμένα στις 11 Αυγούστου και άπαντες οι ποδοσφαιρόφιλοι ξέρουν ότι τούτο συνέβη για να ξεκινήσει η διαδικασία των ομίλων νωρίτερα από ποτέ (σ.σ. όλα τα προηγούμενα χρόνια η… σέντρα στο κύπελλο γινόταν τέτοιες μέρες, δηλαδή στο διάστημα 20-30/10), προκειμένου η ΑΕΚ να υποδεχθεί με κόσμο τον Ολυμπιακό. Ω γέγονε, γέγονε, όμως το θέμα μας δεν είναι αυτό.

Στην κληρωτίδα μπήκε ο Ηρακλής, «βγήκε» στον πρώτο όμιλο, αλλά στην πορεία η ΠΑΕ… έσκασε και κατέληξε στην Γ’ Εθνική. Αποτέλεσμα ήταν ένας όμιλος να μείνει… κολοβός.

Στην πορεία, αρχές Σεπτεμβρίου, αποφάσισαν παράνομα να ανεβάσουν στην Football League τη Δόξα Δράμας και την ΑΕ Καραϊσκάκης. Ελα όμως που η κλήρωση του κυπέλλου είχε γίνει και οι δυο ομάδες δεν μετέχουν στην διοργάνωση, άρα και έσοδα από τα τηλεοπτικά θα χάσουν και την πιθανότητα να εκμεταλλευτούν τις όποιες ελπίδες τους για καλή πορεία στη διοργάνωση των εκπλήξεων, ακόμη και την πιθανότητα, σε θεωρητικό επίπεδο, να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω.

Βέβαια, Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις από την ΕΕΑ, αν και εκτιμάται ότι αργά ή γρήγορα θα πάρουν. Όμως, τι θα γίνει αν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανάψει… κόκκινο σε κάποιον εκ των Αχαρναϊκού, Απόλλωνα Λάρισας και ΑΟΧ-Κισσαμικού; Θα αποβληθούν από την Football League αλλά θα συμμετέχουν στο κύπελλο;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ