Προβάρει τα «κυανόλευκα» ο Μπαστακός

Προβάρει τα «κυανόλευκα» ο Μπαστακός

Ο Μιχάλης Μπαστακός, δεν έκρυψε στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον την επιθυμία του να επιστρέψει και πάλι στον Ηρακλή και να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας να τακτοποιηθούν οι τυπικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του από τον […]

Ο Μιχάλης Μπαστακός, δεν έκρυψε στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον την επιθυμία του να επιστρέψει και πάλι στον Ηρακλή και να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας να τακτοποιηθούν οι τυπικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του από τον Ατρόμητο μέσω ετήσιου δανεισμού στον Γηραιό.

Όπως φέρεται να έχει πει ο 21χρονος επιθετικός: «Από τη στιγμή που και πάλι δεν πήρα τις ευκαιρίες να αγωνιστώ στον Ατρόμητο, θέλω Ηρακλή. Μόνο Ηρακλή. Εκεί αισθάνομαι σαν το σπίτι μου, με την ομάδα, τον κόσμο και το περιβάλλον της. Είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα».

Υπενθυμίζουμε ότι ο 21χρονος (27/07/1996) σέντερ φορ ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ηρακλή στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, όταν και είχε παραχωρηθεί δανεικός από τον Ατρόμητο. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε 10 αγώνες πρωταθλήματος που αγωνίστηκε στον Β’ γύρο της Superleague, πέτυχε 3 γκολ, χαρίζοντας 7 βαθμούς στον «γηραιό» (με ΠΑΟΚ, ΠΑΣ και Παναιτωλικό)!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ