Οριστικό: Μάτος έως το 2021 στον ΠΑΟΚ!

Οριστικό: Μάτος έως το 2021 στον ΠΑΟΚ!

O Γιώργος Σαββίδης είναι ιδιαιτέρως ενεργός στο instagram και πολλάκις έχει προκαλέσει μεγάλες εντάσεις με τις αναρτήσεις του. Ενίοτε, όμως, δίνει και σημαντικές ειδήσεις για την ομάδα του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξει τη δουλειά που κάνει ο πατέρας του στον σύλλογο. Ο υιός του ισχυρού άνδρα και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ […]

O Γιώργος Σαββίδης είναι ιδιαιτέρως ενεργός στο instagram και πολλάκις έχει προκαλέσει μεγάλες εντάσεις με τις αναρτήσεις του. Ενίοτε, όμως, δίνει και σημαντικές ειδήσεις για την ομάδα του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξει τη δουλειά που κάνει ο πατέρας του στον σύλλογο.

Ο υιός του ισχυρού άνδρα και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λοιπόν, με live video μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram προανήγγειλε την επέκταση του συμβολαίου του Λέο Μάτος με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2021, επιβεβαιώνοντας ότι μεταξύ παίκτη και ομάδας έχει επέλθει οριστική συμφωνία και απομένων μόνο οι υπογραφές!

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2016 οι Θεσσαλονικείς είχαν υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, ωστόσο, σχεδόν δύο χρόνια πριν τη λήξη της τρέχουσας συμφωνίας αποφασίστηκε να επιβραβευθεί με πρόωρη ανανέωση για επιπλέον δύο χρόνια, καθώς θεωρείται (όχι άδικα) ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες-προσωπικότητες που διαθέτει ο ΠΑΟΚ.

Στον σχεδόν ενάμιση χρόνο που αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Μάτος έχει 58 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ. περισσότερες από κάθε άλλον συμπαίκτη του στο συγκεκριμένο διάστημα), 10 γκολ και 8 ασίστ, ενώ τον περασμένο Μάιο πανηγύρισε τον πρώτο του εν Ελλάδι τίτλο με τον «Δικέφαλο του Βορρά», το Κύπελλο Ελλάδος, στον επεισοδιακό τελικό του Βόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ