«Λεωφόρος» και… εκτός έδρας!

«Λεωφόρος» και… εκτός έδρας!

Είναι «πληγή» για τον Παναθηναϊκό τα έως τώρα εκτός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα. Δύο ήττες από Κέρκυρα και Παναιτωλικό και μια ισοπαλία στον Πλατανιά μετράει έως τώρα σε τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις του. Με λίγα λόγια, μόλις ένας από τους εννιά βαθμούς που θα διεκδικούσε. Πέντε από τους εννιά αν είχε πάρει, τώρα θα […]

Είναι «πληγή» για τον Παναθηναϊκό τα έως τώρα εκτός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα. Δύο ήττες από Κέρκυρα και Παναιτωλικό και μια ισοπαλία στον Πλατανιά μετράει έως τώρα σε τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις του. Με λίγα λόγια, μόλις ένας από τους εννιά βαθμούς που θα διεκδικούσε. Πέντε από τους εννιά αν είχε πάρει, τώρα θα βρισκόταν μόλις στο -2 από την κορυφή. Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Το πρόσωπο που δείχνει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο επιβάλλεται να το δείξει από εδώ και στο εξής και μακριά απ’ αυτή. Αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι στη Λαμία. Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη απέναντι στη Λάρισα «έφτιαξε» και τους παίκτες, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς βγάζουν ένα ορεξάτο πρόσωπο, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και που φυσικά έχουν αντίκτυπο και στους ίδιους.

Αυτή τη διάθεση, τη θέληση και την αυταπάρνηση πρέπει να επιδείξουν και μακριά από το γήπεδο τους, αν θέλουν να παραμείνουν στο κόλπο. Θα πείτε, για ποιο κόλπο μιλάς, όταν ο σύλλογος τραβάει ό,τι τραβάει; Και για ποιους παίκτες, αφού αρκετοί απ’ αυτούς μπορεί τον Γενάρη να φύγουν με τις ευλογίες της ΠΑΕ, ώστε να βρεθεί χρήμα.

Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, όμως, είναι αυτοί που πρώτοι πρέπει να σκεφτούν πως κόντρα σε όλους, κόντρα σε θεούς και δαίμονες, έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πως το ποδόσφαιρο μπορεί να δημιουργήσει τα ωραιότερα παραμύθια. Κι αν ο Παναθηναϊκός περάσει από τη Λαμία με τη νίκη και συγχρόνως υπάρξει απώλεια του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, τότε η διαφορά από την κορυφή θα μειωθεί, λίγο πριν μπούμε στα ντέρμπι.

Αυτοί οι παίκτες και αυτός ο προπονητής έχουν μείνει πλέον μόνοι – μαζί με τον κόσμο τους – να παλεύουν για να σώσουν ό,τι σώζεται. Οφείλουν να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις κάθε Κυριακή σαν να είναι ένας τελικός. Κι όπου βγει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ