Δύσκολο για Εμενίκε

Δύσκολο για Εμενίκε

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το ματς με την Μπαρτσελόνα και εστιάζει το ενδιαφέρον του στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη», με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Τάκη Λεμονή να σχεδιάζει τα πλάνα του για το μεγάλο ματς στο Φάληρο. Ένα από τα ερωτήματα που απασχολούν σε μεγάλο βαθμό τον 57χρονο τεχνικό, αφορά το […]

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το ματς με την Μπαρτσελόνα και εστιάζει το ενδιαφέρον του στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη», με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Τάκη Λεμονή να σχεδιάζει τα πλάνα του για το μεγάλο ματς στο Φάληρο.

Ένα από τα ερωτήματα που απασχολούν σε μεγάλο βαθμό τον 57χρονο τεχνικό, αφορά το αν ο Εμάνουελ Εμενίκε θα μπορέσει να ενισχύσει τους πρωταθλητές στη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει ο Νιγηριανός.

Ο Εμενίκε θα προσπαθήσει ν’ανεβάσει «στροφές» στην αυριανή προπόνηση του Ολυμπιακού χωρίς όμως να μπορεί να πει κάποιος ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ