«Καμπάνα» τριών αγωνιστικών στο Μολέδο!

«Καμπάνα» τριών αγωνιστικών στο Μολέδο!

Βαρύς έπεσε τελικά ο πέλεκυς στο Ροντρίγο Μολέδο που τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές  και θα χάσει τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό! Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ λόγω καταγγελίας της ΑΕΛ, μετά το παιχνίδι της με τον Παναθηναϊκό, για το μαρκάρισμα του 29χρονου πάνω στον Ρέντζα. Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ λοιπόν […]

Βαρύς έπεσε τελικά ο πέλεκυς στο Ροντρίγο Μολέδο που τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές  και θα χάσει τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό!

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ λόγω καταγγελίας της ΑΕΛ, μετά το παιχνίδι της με τον Παναθηναϊκό, για το μαρκάρισμα του 29χρονου πάνω στον Ρέντζα.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ λοιπόν ως αποτέλεσμα θα χάσει τα ματς με Λαμία εκτός, Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός (Κύπελλο) και Ολυμπιακό εντός.

Θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση, κάτι που αναμένεται να συμβεί άμεσα με την ελπίδα πως η ποινή θα μειωθεί και ο Μολέδο θα προλάβει έστω να αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ 

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στον Παναθηναϊκό χρηματική ποινή ύψους 8.500 ευρώ (για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με την Λάρισα).

Επέβαλε στον ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Μοντεστό ντα Σίλβα Μολέδο ποινή αποκλεισμού 3 αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 200 ευρώ για πράξη, στον αγώνα Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Λάρισα, που προβλέπεται και τιμωρείται από διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Επέβαλε στον Εργοτέλη χρηματική ποινή 9.000 ευρώ, στον Παναγιώτη Γκώνια χρηματική ποινή 2.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν μήνα, στον Ερμή Ζωνιανών χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 2 αγωνιστικές και ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής (παραβάσεις σε φιλικό αγώνα Εργοτέλης-Ερμής Ζωνιανών στις 24/9).

Επέβαλε στην Παναχαϊκή χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ (για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με την Αναγέννηση Καρδίτσας).

Επέβαλε στην Προοδευτική χρηματική ποινή ύψους 1.167 ευρώ (για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα Γ’ Εθνικής με τον Ιωνικό).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ