Μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού ο Μποτία

Μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού ο Μποτία

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Αθήνα έχοντας γνωρίσει μια “βελούδινη” ήττα (υπάρχει και τέτοια στο ποδόσφαιρο όσο και αν ο όρος φαντάζει αδόκιμος) από την Μπαρτσελόνα και πλέον οι “ερυθρόλευκοι” στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το ματς με τον “δικέφαλο” του Βορρά είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό και ένα στοιχείο που σίγουρα […]

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Αθήνα έχοντας γνωρίσει μια “βελούδινη” ήττα (υπάρχει και τέτοια στο ποδόσφαιρο όσο και αν ο όρος φαντάζει αδόκιμος) από την Μπαρτσελόνα και πλέον οι “ερυθρόλευκοι” στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Το ματς με τον “δικέφαλο” του Βορρά είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό και ένα στοιχείο που σίγουρα ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον Λεμονή, είναι ο βαθμός ετοιμότητας του Αλμπέρτο Μποτία. Ο Ισπανός στόπερ έπαιξε για πρώτη φορά ενενήντα λεπτά τους τελευταίους τρεις μήνες δείχνοντας με την απόδοση του, πως μπορεί να “συμμαζέψει” τα μετόπισθεν των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο “Μπότι” έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό και καταλαβαίνει τώρα κάποιος για ποιο λόγο πολλοί εστίαζα στην απουσία του Ισπανού.

Βασικός και με τον ΠΑΟΚ

Μετά λοιπόν την πολύ καλή εμφάνιση του Μποτία κόντρα στους “μπλαουγκράνα”, ο Λεμονής δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό για το αν θα χρησιμοποιήσει τον έμπειρο στόπερ και εναντίον του ΠΑΟΚ.

Ο Μποτία θα είναι στο αρχικό σχήμα των “ερυθρόλευκων” και η επιστροφή του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Πειραιά.

Το “μπράβο” του Λεμονή

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στα αποδυτήρια με τον Ισπανό και είχε μόνο καλά λόγια να πει στον αρχηγό των “ερυθρόλευκων”.

Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση από τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό απέναντι στην ομάδα απ΄ την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και αν μη τι άλλο η δουλειά ενός στόπερ στο “Καμπ Νου” είναι πάντα δύσκολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ