AEK : Βλέπει Πόνσε αλά Αραούχο (pic+vid)

AEK : Βλέπει Πόνσε αλά Αραούχο (pic+vid)

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, για τον Εζέκιελ Πόνσε της Ρόμα που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στη Λιλ του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Μια πολύ δύσκολη περίπτωση επανέρχεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με το όνομα του Αργεντινού επιθετικού Εζέκιελ Πόνσε που την απασχόλησε και το περασμένο καλοκαίρι, να εξετάζεται και πάλι από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Πόνσε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Λιλ ως δανεικός από τη Ρόμα αλλά οι Γάλλοι δε φαίνονται διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα του, ύψους 6.000.000 ευρώ και να τον αποκτήσουν. Με τη Λιλ ο νεαρός επιθετικός κατέγραψε 28 εμφανίσεις και 2 μόλις γκολ με τις περισσότερες συμμετοχές του να είναι ως αλλαγή. Επίσης έχει αγωνιστεί και στη Γρανάδα ως δανεικός από τους Ρωμαίους.

Η ΑΕΚ είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του το προηγούμενο καλοκαίρι και όσο υπήρχε η εκκρεμότητα στην υπόθεση Αραούχο λόγω και των σχέσεων του Μανόλο Χιμένεθ με τον Μόντσι, τον τεχνικό διευθυντή της Ρόμα και επι σειρά ετών συμπαίκτη του και συνεργάτη του στην Σεβίλλη.

Ο Αργεντίνος που σε ηλικία 17 ετών είχε αγοράστεί με 5.000.000 ευρώ από τη Νιούελς έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι άνθρωποι της Ένωσης και ο Μαρίνος Ουζουνίδης όμως μιλάμε για δύσκολη περίπτωση αφού εκτός της πολύ μεγάλης ρήτρας του (6.000.000 ευρώ), έχει και συμβόλαιο 1.200.000 ευρώ ετησίως στη Ρόμα. Αν η ΑΕΚ κινηθεί δηλαδή για την απόκτησή του θα μιλάμε για μια περίπτωση παρόμοια με αυτή του Αραούχο αφού ο παίκτης θα έρθει δανεικός και η ρήτρα του θα είναι ουσιαστικά απαγορευτική. Βέβαια αν η ΑΕΚ φέτος καταφέρει να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αλλάξουν τα οικονομικά της δεδομένα θα μπορεί να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση πιθανώς το επόμενο καλοκαίρι στα μεταγραφικά ωστόσο όλα αυτά είναι πολύ θεωρητικά αυτή την στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση όμως η Ενωση κοιτάει κι άλλες περιπτώσεις με παίκτες που μπορούν να αποκτηθούν πιο εύκολα και με προοπτική να μείνουν για χρόνια.

 

https://youtu.be/53j00BnWLP8

https://youtu.be/OPF2XhvN-eM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ