Ο Νέρι έγινε 34 και το γιόρτασε με τον Γεωργάτο! (pic)

Ο Νέρι έγινε 34 και το γιόρτασε με τον Γεωργάτο! (pic)

Ταλαντούχος, τρελός κι ατίθασος. Ακόμα και σήμερα η ακριβότερη μεταγραφή Μεξικανού ποδοσφαιριστή. Αιώνια ερωτευμένος με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Νέρι Καστίγιο κλείνει σήμερα τα 34!

Γεννήθηκε στο Μεξικό από Ουρουγουανούς γονείς. Αγάπησε και αγαπήθηκε στον Πειραιά. Πήρε μεταγραφή έναντι 15.000.000(!) στην ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ. Πήγε δανεικός στην Μάντσεστερ Σίτι. Μετακόμισε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και την Σικάγο Φάιρ. Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, έκλεισε την καριέρα του στην Ισπανία και τη Ράγιο Βαγιεκάνο, μόλις 30 ετών.

Θα μπορούσε κανείς να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο έβλεπε το ποδόσφαιρο με μία μονάχα φράση. Μια δική του δήλωση: «Παίζω μόνο για τον κόσμο του Ολυμπιακού γιατί είναι ο μοναδικός που με αγαπάει και με κάνει χαρούμενο». Ποτέ του δεν έδειξε τον απαιτούμενο επαγγελματισμό, την απαιτούμενη σοβαρότητα. Δαιμόνιος στο γρασίδι, απελπιστικά αυτοκαταστροφικός. Παλαίμαχος από τα 30 και αιώνια ερωτευμένος με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

Ο λόγος τον Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο, ή πιο απλά το αλάνι της ερυθρόλευκης κερκίδας που κλείνει σήμερα (13/06) τα 34 και το γιόρτασε μαζί με τον πολύ καλό του φίλο και παλιά δόξα της ομάδας του Πειραιά Γρηγόρη Γεωργάτο!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ