Οικονομόπουλος για Παύλο Γιαννακόπουλο : «Μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό»

Οικονομόπουλος για Παύλο Γιαννακόπουλο : «Μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό»

Βαθιά συγκινημένος ο Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε για την τεράστια απώλεια της πράσινης οικογένειας και τον «συνεχιστή του οράματος» Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Τάκης Οικονομόπουλος βρέθηκε το πρωί στην Ιερά Μητρόπολη, για το τελευταίο αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ο παλιός άσος του τριφυλλιού αναφέρθηκε στη στήριξη του Παύλου στην ομάδα του Παναθηναϊκού, πριν ακόμα γίνει πρόεδρος.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος, δεν μπορούσα να κρατήσω τα δάκρυά μου. Ο θάνατος του Παύλου ήταν μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό. Ήταν τα πάντα για την ομάδα. Ήταν κοντά μας ως απλός φίλαθλος από τότε που πήγα εγώ. Μετά ενεργοποιήθηκε ως παράγοντας στον Ερασιτέχνη και στην ΚΑΕ. Όταν ήταν να πάρει τον Παναθηναϊκό και στο ποδόσφαιρο, τον έχασε μέσα από τα χέρια του. Αλλά, προσέφερε πάρα πολλά στον αθλητισμό και τον Παναθηναϊκό, κυρίως στο μπάσκετ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας

«Θυμάμαι τον πρώτο χρόνο που έπαιξα στον Παναθηναϊκό, το ’63, ερχόταν με τον κουβά μέσα και μας δρόσιζε για να μην νιώθουμε ζέστη. Ήταν μεγάλος παράγοντας, δεν είχε κακία μέσα του. Προσπαθούσε για το καλύτερο του Παναθηναϊκού. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Δημήτρης πιστεύω πως είναι ο συνεχιστής του οράματος του Παύλου, κυρίως αν καταφέρει να πάρει και την ΠΑΕ, πέραν του Ερασιτέχνη»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ