Η παρουσίαση του 4ου Piraeus Sports Camp

Η παρουσίαση του 4ου Piraeus Sports Camp

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, έγινε η παρουσίαση μέσω συνέντευξης Τύπου του 4ου Piraeus Sports Camp, ενός προγράμματος άθλησης για παιδιά δημοτικού που διοργανώνεται για τους δημότες Πειραιά, από τον Δήμο σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝ και υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το Piraeus Sports Camp είναι μια διοργάνωση του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝ και υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σήμερα Δευτέρα (11/6), έγινε η παρουσίαση του 4ου Piraeus Sports Camp, με ομιλητές την πρόεδρο του ΟΠΑΝ, Σταυρούλα Αντωνάκου και τον διευθυντή του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Στο χώρο της συνέντευξη έδωσαν το παρών μέλη των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, πολλά παιδιά δημοτικού που φόρεσαν και τα σχετικά μπλουζάκια του event και δημοσιογράφοι που κάλυψαν τη Συνέντευξη Τύπου.

Η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ), Σταυρούλα Αντωνάκου, αναφέρθηκε στη μεγάλη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Δήμο του Πειραιά με ποιο πρόσφατα παραδείγματα αυτό του προσφυγικού και της φυσικής καταστροφής στην Μάνδρα, ενώ δεν παρέλειψε ως πρώην πολίστρια άλλωστε να δώσει θερμά συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Champions League.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου έχει κάνει τους Πειραιώτες αλλά και όλη την χώρα περήφανους. Εμείς βέβαια σαν Πειραιώτες είμαστε λίγο παραπάνω περήφανοι μιας και ο Ολυμπιακός με την αμέριστη βοήθεια του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη κρατά ψηλά τη σημαία του Ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα.

Με την προηγούμενη ιδιότητά μου ως πολίστρια, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ολυμπιονίκης αλλά και μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού θα ήθελα να επισημάνω πως ακόμα και σήμερα, δύο ημέρες μετά δεν έχει στείλει ούτε ένα επίσημο «συγχαρητήρια».

Θέλω να σταθώ και στον Βαγγέλη Μαρινάκη ως μέλος του συνδυασμού του «Πειραιά Νικητή» και να πω πως ο Δήμος Πειραιά παρόλες τις προσπάθειες που έχουμε κάνει, αν δεν υπήρχε η βοήθεια του (Μαρινάκη) θα αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα.

Ενδεικτικά να σας επισημάνω δύο καλοκαίρια πριν, το θέμα των προσφύγων, με χιλιάδες από αυτούς στο λιμάνι του Πειραιά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός βοήθησε οι άνθρωποι αυτοί να έχουν τα απολύτως απαραίτητα για τα οποία δεν είχε προβλέψει κανείς.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βοηθώντας τον Δήμο του Πειραιά και με τη συμπαράσταση των ενεργών πολιτών, μοίρασαν εκατοντάδες χιλιάδες μερίδες φαγητού και έκαναν  ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να ανακουφιστούν οι άνθρωποι αυτοί. Θέλω να αναφέρω χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες για την παρουσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Μάνδρα μετά τις δύσκολες καταστάσεις που έζησαν οι άνθρωποι εκεί, τη συνεργασίας της ΠΑΕ με τη UNICEF, αλλά και τις πολλές χορηγίες της προς τον Δήμο Πειραιά για την βελτίωση της ζωής των δημοτών.

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Μαρινάκη δημόσιο και ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Πειραιά και ως Ολυμπιονίκης και ως πρόεδρος του ΟΠΑΝ και θα τον παρακαλέσουμε να είναι συνεχώς δίπλα μας, αν και το έχει δεσμευτεί και ο ίδιος.

Θα καλέσω λοιπόν τον κόσμο να συμμετάσχει για άλλη μια φορά στο Piraeus Sports Camp του 2018. Από σήμερα ξεκινούν οι εγγραφές και ο κύριος Νάνος θα αναφέρει τα σημεία που θα γίνονται αυτές. Για κλείσιμο θα ήθελα για άλλη μια φορά να δώσουμε τα θερμά μου συγχαρητήρια στα αγόρια του πόλο του Ολυμπιακού γιατί μας έκαναν υπερήφανους και στον Βαγγέλη Μαρινάκη που τα τελευταία χρόνια έχει δώσει πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ στα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος, που αναφέρθηκε περισσότερο σε διαδικαστικά θέματα:

«Ο Ολυμπιακός συνεπής, για τέταρτη συνεχή χρονιά, οργανώνει αθλητικά προγράμματα στην περιοχή του Πειραιά. Μια σπουδαία παροχή από τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Θέλουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά, κοντά στους δημότες και να τους παρέχουμε ό,τι το δυνατόν καλύτερο σε αυτούς. Το Sports Camp του Πειραιά έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια και αφορά παιδιά κυρίως του δημοτικού. Θέλουμε κάθε χρόνο να απορροφούμε περισσότερα παιδιά και μέχρι τώρα το καταφέρνουμε αυτό.

Τα αθλήματα τα οποία πραγματοποιούνται στις πέντε διαφορετικές εγκαταστάσεις που έχουμε επιλέξει, είναι ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμπι, ποδόσφαιρο σάλας και βόλεϊ, αλλά και παιδαγωγικά προγράμματα.

Θέλουμε τα παιδιά πριν τις καλοκαιρινές διακοπές να συμμετάσχουν σε αυτά τα προγράμματα και να ευχαριστηθούν αυτή την όμορφη εμπειρία. Έχουμε επιλέξει πέντε διαφορετικές εγκαταστάσεις σε πέντε δημοτικά διαμερίσματα για να διευκολύνουμε τον κόσμο για πληροφορίες αλλά και τις εγγραφές. Για να συμμετάσχει κανονικά το κάθε παιδί πρέπει να συμπληρωθεί η κατάλληλη φόρμα και να συνοδεύεται απαραίτητα και από χαρτί γιατρού. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και σας περιμένουμε σε αυτό το πολύ όμορφο event που διοργανώνεται κάθε χρόνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ