Ακυρώθηκε το φιλικό της Αργεντινής με το Ισραήλ

Ακυρώθηκε το φιλικό της Αργεντινής με το Ισραήλ

Η Εθνική ομάδα της Αργεντινής αποφάσισε να ακυρώσει το φιλικό με το Ισραήλ που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ το προσεχές Σάββατο μετά τις αντιδράσεις της παγκόσμιας κοινότητας!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής αποφάσισε να ακυρώσει το φιλικό παιχνίδι με το Ισραήλ μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε.

Το Ισραήλ γιορτάζει την 70ή επέτειο από την ίδρυσή του. Για τους Παλαιστίνιους αυτή η επέτειος είναι «μαύρη». Είναι η επέτειος του ξεριζωμού τους (η Νάκμπα όπως την αποκαλούν) και από την πρώτη στιγμή εναντιώθηκαν στην απόφαση της Ομοσπονδία τους Ισραήλ που όρισε ως έδρα για το εν λόγω φιλικό την Ιερουσαλήμ!

Οι πιέσεις που άσκησε η Παλαιστίνη, τόσο στην Αλπισελέστε όσο και στον ηγέτη της, Λιονέλ Μέσι και οι διαμαρτυρίες από άκρη σε άκρη του πλανήτη, είχαν εν τέλει αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, λίγες ημέρες πριν τη σέντρα στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής θα κληθεί να βρει άλλον αντίπαλο για το τελευταίο μεγάλο «τεστ» της ομάδας του!

https://twitter.com/PACBI/status/1004095300154331138

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ